Каква е разликата между Edit Poly и Convert to Editable Poly?

3D Моделиране 3Ds Max 2018
Мастър клас по 3D Моделиране
3D Studio Max 2018

До сега съм превръщала обектите си с модификатора Edit Poly но след като добавих Regularize и кликнах с десен бутон той не се появи, тогава превърнах обекта с Convert to Editable Poly и модификатора се появи когато дам десен бутон. Бихте ли обяснили защо се получава така и как е по-добре да се работи. Благодаря Ви предварително!

Привет! Възможно е модификатора който се ползвали Regularize да не поддържа Edin Poly модификатор и затова да не сработва. Разликата е именно в това че Edin poly Е модификатор. Предимството му е че може да бъде изтрит а също и въведениете след него модификации, но това малко или много утежнява модела. Аз препоръчвам да колапсвате Edit Poly периодично . Едит поли се ползва за да имате възможност да се върнете на зад и да коригирате ил ида изтриете промяна а Editable Poly си е директно работа върху модела. В различни ситуации се позлват. В повечето случаи аз ползвам Edit Poly за да експериментирам набързо с нещо и после го колапсвам или изтривам. Успех!

Много Ви благодаря за обяснинието. Много сте ми полезни. Хубав ден!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.