Как се включва проследяването на промените - ръчно/автоматично ?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Когато включа бутона за Track Changes и отида на даден текст и натисна delete бутона както се чува от видеото - директно ми изтрива текста, а не го зачертава и маркира в червено както е на клипчето. Ръчно ли се маркира текста със зачертаване и червен цвят след вкл. track changes или при моя Word не е включена някоя функция за визуализация на промените ? Направих Save as и отворих наново документа все едно е от друг компютър и не се виждат зачеркнатите думи и новите такива докато не натисна бутона Reject. Тогава всичко изведнъж светва в червено и задраскано заедно с новите думи. Вертикалната черта си стои винаги отстрани, просто не ми показва какво правя.

Здравей, да не би проблема да идва от настройките за контролиране на видимостта на направените промени за които настройки се говори в урок 3 в същия модул.

Мерси за включването, да прав си така е. Малко след като попитах тук, открих и сам отговора в следващия урок ... Това ще ми е за урок да не "спамя" предварително форума преди да изгледам целия модул :)
ps: Надявам се по-нататък да се въведат опции за корекция или изтриване на коментари във форума.
Поздрави

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.