Може ли да изкажа благодарност? 

MS PowerPoint
Презентации
Тайните на Powerpoint

Курсът е поредният изключително професионален обучителен продукт на АУЛА - отлично структурирана информация, много полезни съвети и "хватки". Благодаря.

Благодарим за хубавите думи ! Радвам се че новият ни курс е полезен за вас :) !

Моето впечатление и, че курсът е много лек за възприемане и лесен за заучаване на подробностите. 

Добре е обяснена всяка опция и възможност.

Това, което не разбрах (възможно е да съм го пропуснала) - КАК СЕ ИЗРАВНЯВАТ СТИЛОВЕТЕ на фотосите от различните слайдове. 
Щеше да се обясни след това, но аз не го улових това "след това"... :)

И една чисто редакторска дружелюбна препоръка - ВКАРВАНЕ на... ми звучи по-грубичко от, примерно - ВЪВЕЖДАНЕ или ВМЪКВАНЕ на (изобрагение) :)
Поздравления и благодаря. 

По повод на домашното - как да процедираме? - правим го и...?

Благодаря за мнението.  Работим много по въпроса как различни програми да ги представим по най-лесният за разбиране начин.

По отношение на уеднаквяване на стилове - в този модул имаме такъв урок, просто не сме стигнали до там.

Задачите които даваме се правят и който иска да получи обратна връзка за тях, може да зададе въпрос под урока с картинка или линк към файл и всеки, включително лектора и асистентите коментират и дават идеи за подобрения, ако има такива.

Искам да изкажа моите адмирации и признателност за прекрасните уроци.Надявам се скоро да имам възможност да изкарам (мисля, че не е точната дума, но все пак) курса. Не знам дали е точното място за тази моя молба, но ми се иска да се свържа с господин Цанко Дилов. Аз също съм от Търговище и ще ми бъде много приятно да се запозная с него. Още веднъж искам да се извиня за тази моя странична молба.

Поздравления и благодарности към целия екип на Аула за добре подготвените и представени уроци от курса. Всичко е поднесено на достъпен и лесно разбираем език, а ефектът от този начин на усвояване на знания наистина е ефективен.

Благодаря, лесно, достъпно и много интересно представяне. Благодаря, че ми позволихте да се уча безплатно!

Поздравления! Курсът е направен перфектно. Отлично познаване на предметната област, перфектна методика и работа от авторите с много любов и всеотдайност. Ще препоръчам курса при всяка една възможност. доц. Стойков

Здравейте! Поздравления и благодарности и от мен за чудесните курсове! Работата Ви е перфектна, а обучението - ефективно! Студент съм и първоначално имах нужда да подобря уменията си във Word, а сега и в PowerPoint. Мисля, че постигнах доста добри резултати, за което Ви Благодаря! Постоянно Ви препоръчвам на колегите си, а в бъдеще може би ще се ориентирам и към пълните курсове. Поздрави! Маргарита Василева

Работите с много професионални знания, владеете принципите на андрагогията и изкуството да преподаваш на възрастни, умеете да получавате обратна връзка и сте изключително всеотдайни и добронамерени към потребителите!Имате невероятно чувство за мярка, което е рядко през 21 век.....Благодаря!

Благодаря Ви за забавния и лесен и същевременно отговорен и професионален подход към преподаването на материала за курса. Допълнителната информация и изчерпателните отговори на въпросите на курсистите допринасят за още по-бързото и качествено усвояване на тънкостите на програмата. Благодаря и успех!

Благодаря ви за шанса да пробвам безплатно обучение, защото аз си мислех че това е много сложно за мен, но сега открих, че не е толкова трудно и се справям, макар и бавно!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.