Как да направим стенни панели?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Здравейте, искам да попитам как по-лесно можем да направим вертикално членение на стената, все едно е изградена от термопанели, без да се налага да цъкаме едно по едно reveal?

Един от подходите, които мога да препоръчам е изпозлване на Curtain Wall. Има своите недостатъци, но пък има и много предимства, като вадене на точни колчиества панел по панел и т.н. Можете също така да използвате материал със Surface Pattern - щерих с вертикални линии тим Model. Така стената ще ви е плоска, но ще имате членението видимо в 3D изгледи и фасади и ще може да го подравнявате. Минуса е, че количества панели, ще трябва да смятате на ръка, но пък редакцията на стената и поставянето на отвори е по-лесно.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.