Може ли на готов preset за материал да сменя цвета ?

3ds Max 3D Моделиране 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Рендериране

Здравейте , избрах материал от присетите dark brown letter, но искам да му сменя цвета в бежаво, а не се сменя, избирам го от colors, но пак си остава материала кафяв. Това означава ли, че ако искам да направя кожа, трябва сама да си го създам ? Благодаря предварително. Не знам как да правя скрийн шот на целия си екран, снима много малка част от екрана ми и половината неща не се виждат.

Здравей! При мен няма такъв проблем... Пробвай да рендваш и виж как изглежда там.

Здравей, мога лио да те помоля ли да направиш един допълнителен скрииншот на липсващата част на материалният редактор? Предполагам че след като сменяш цвета в слота и нищо не се променя в Diffuse слота е използвана карта - или трябва да я смениш или да я махнеш за да използваш чист цвят.

Здравейте отново, разбрах как се сменя , в картата в diffuse махнах отметките които отговаряха за цвета на присета и успях да си наместя цвета който искам, благодаря ! но проблема със скрийн шота ми остава, не знам как да снимам цял екран или останалата част, просто всеки път си снима само десния горен ъгъл на екрана ми, извинявам се много за което...


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация