Защо при мен изписва документите по друг начин?

MS Word Microsoft 365 Тайните на Word Текстови документи

Добро утро искам да попитам нещо при мене word изписва документи те по друг начин и не излиза така както при вас file ,edit,view,insert,format,Tools,tables,windols,help,special features(K) А при вас word изписва FILE,HOME,INSERT,DESIGN,PAGE LAYOUT , REFERENCES , MAILINGS ,REVIEW ,VIEW,DEVELOPER знам ,че ако изпратя снимка ще е по добре но при мен излиза по друг начин и не успявам да го заснема моля за отговор.

Здравей, Анета.

С коя версия на Word работиш. така както я описваш най-вероятно е 2003 версия. Ако си с версия 2003 съотвенто виждаш доста по-стар вариант на Word в който все още не са появили рибън разделите.

Това което мога да ти пепоръчам е, ако имаш възможност да си инсталираш верси 2007 най-малко на компютъра за да виждаш нещата така както са показани в курса. Курсът попринцип е записан на версия 2013, така че ако имаш възможност за версия 2013 още по-добре.

По отношение на това как се поставя снимка тук във форума, ето това видео ще ти помогне

да видиш принципа на качване на снимка във форума.

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА извинявам се че по късно отговарям но имам домашни проблеми и нямам време да влизам че може да ми вземат внучето благодаря отново.а за коя версия изписва w wps сега ще опитам да инсталирам 2013 или 2003 не знам дали е 2007

Видеото за това как се качва снимка във форума не стартира при мен. Бихте ли ми казали как да кача снимка?


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация