Защо изследването е некоректно

MS Project Професионални навици за развитие Самоусъвършенстване Личностно развитие Мотивация Организация Полезни навици

Навсякъде богатият човек има повече възможности за забавления. Може да отиде на опера , на премиерата на нашумял филм, да присъства на някакъв прием или да вечеря с приятели в изискан ресторант. На бедния човек единствено му остава да гледа всичко това по телевизията или да се среща с приятелите си във Фейсбук, защото и евтините квартални кръчми изчезнаха. За разлика от нас бедните американци могат да си купят ваканционна къща на някои от Хавайските острови за около 200 000 долара или богатите да си купят остров за няколко милиона, яхта или малък самолет. А и ако всички се занимаваме с умствен труд светът ще се срине. Не може всички да проектираме някой трябва и да зида.

Затова си има и хора за всичко на този свят! Не може всеки да е богат, както и не може и всеки да се занимава с умствен труд. Трябва и някой да работи по-строежите, като общак.

Не е задължително приятели да се срещат в кръчмите. На пейките в парка е безплатно :) Хора, които нямат какво да правят, нямат цели, имат много време за пилеене и затова цъкат ТВ, напр.гледат риалити, за да обсъждат хората, клюките, защото те не се занимават с нищо интересно. Това е моя лична философия.

Срещата с приятел, който може да ти предаде неговия начин и стил и метод за успех не е пилеене на време. Подборът на подходящи приятели иска време и внимание, но това не е загуба, а инвестиция.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация