Защо плъгини само с бизнес план?

Уеб дизайн Wordpress HTML CSS Уеб сайтове с Wordpress

Здравейте, направих си безплатен блог на платформата с безплатна тема. Като отида на плъгини> добави> избирам плъгин, бутонът за инсталиране НЕ е активен и ми излиза текст да ъпгрейдна до бизнес план, за да мога да инсталирам плъгини. Вече има промяна в WP и плъгини освен зададените в темата могат да се добавят само с платен план?

Явно, сте избрали някакъв кофти хостинг план. Не знам, но не би трябвало да има какъвто и да е проблем. Може ли малко подробности относно плана и компанията?

Блогът ми не е на платен хостинг, а на wordpress.com. Може би затова?

Не съм го използвал, но звучи логично да е заради безплатната услуга.

Здравейте, и аз ползвам безплатен план. След като изгледах модула, започнах да "разследвам" какво се получава при мен. Много приятно съм изненадана, предвид факта, че нямам твърде големи амбиции в разработването на сайтове. В момента Wp предлага един безплатен пакет наречен Jetpack by Wp.com. Той предлага: проследяване на трафик и SEO инструменти, защита от хакерски намеси, добавяне на галерии, връзка с читатели и .... естествено прави препратка към допълнителни платени възможности. Това разширение е активено по подразбиране:

Впечатлението ми е, че това разширение съдържа всички инструменти с които Иван ни запознава в този модул. А мобилната версия на сайта ми изглежда по-професионално изработена от 90% от сайтовете, които срещам.

Допълнение към горния ми отговор: разширението е активно за хостинга на Wp и безплатно за външен хостинг.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация