Mоже да допълня нещо за фокус сесиите?

Професионални навици за развитие Самоусъвършенстване Личностно развитие Мотивация Организация Полезни навици Продуктивност

При мен първите "фокус сесии" самата задача не позволи да бъде приключена и това доведе до една силна де мотивация " не успях да изям жабата" и това съсипа всяка следваща "фокус сесия" и за 2 дена нищо не успях да свърша.

Здравей,

Сега, работят ли фокус сесиите?

Имат ефект ако за сложните задачи съм се подготвил от предния ден, но аз не съм в офис а на работещ обект и има много хора на който им трябвам "веднага"

Не знам какво точно искаш да свършиш, като обем работа във фокус сесиите си. Виждам че си написал че си ръководител - техник. Преди време един приятел техник, се оплака че никога не стига време за да си оправи документацията (фактури, заявки за материали, оферти за други обекти .... бумащината), защото все му звъни телефона да го питат какво ли не, препоръчах му да става с час по-рано, когато всички спят и не е на обекта, и по възможност да си изключи телефона.... каза ми че работи ... не е идеално, но отмята доста повече работа.

Така че ако обема на работа е от това естество, пробвай така. 40 минутна сутрешна фокус сесия.

Това което имах предвид е че ако задачата е сложна и не успееш да свършиш задачата това те де мотивира и не можеш да се съсредоточиш в друга задача. Съвета е добър, но аз просто след работа в къщи си оправям документите. пред деня работата ме е организирането на обекта, разговори със всички под изпълнители, собственици, дизайнери, огледи ,изграждане на ел. инсталации и монтажи.

Делегирайте права на сериозни колеги и разтоварете част от дейността си !?! Освобождава време!


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация