Защо не ми се визуализира рекламния банер?

Уеб дизайн Wordpress HTML CSS Уеб сайтове с Wordpress

Направих настройките от урока, но не се появява на сайта. Какво се обърка?

Няма как да отговорим коректно на така зададения въпрос. Покажи настройките, за да се ориентираме.

И при мен е така - просто плъгина TG:Advertising не работи, макар че съм със закупена тема. Една от причините може да бъде конфликт с някой инсталиран плъгин. А иначе проблема го реших като използвах плъгина: "Изображение" на Jetpack. Затова ще трябва да инсталираш Jetpak, ако го нямаш. Той е преведен, след като вмъкнеш изображението, кликваш върху Редакция - там настройваш големината на изображението, ако то е в размер до 728х90 избираш оригинално изображение, поставяш и хипервръзката. Най лесният начин да поставяш и редактираш джаджи е като използваш опцията: "Настройки" от най-горната лента на Wordpress когато си с отворен сайт. като се отвори левия панел за настройки избираш Header> джаджи!

Даниела Савова изключете си AdBloсk за сайта ви. Приложението блокира рекламата.

Къде е този AdBlock ? Защото и при мен не се получава с рекламата, но пък имам джаджа изображение, с която става още по бързо..

Това е приложение, което блокира рекламите. Аз го имам инсталирано на браузъра и не можех да си направя упражнението. Като го деактивирах за сайта ми всичко се получи. Може случая да е различен, но при мен така стана. https://adblockplus.org/.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация