Как ограждате в презентацията?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

В един от предишните уроци обяснихте за Presenter's View, за възможността за посочване с мишката на екрана, видим от публиката само, както и за приближаване на отделни зони. Във Вашата презентация заграждате определени зони. Много е ефективно за насочване на вниманието. Как става това? 

Всъщност, най-вероятно греша. Вие ползвате друг продукт за създаването на тези уроци, но все пак въпросът си остава. Може ли да се прави подобно заграждане на зони, на които искаме да обърнем специално внимание и в ppt по време на презентирането? 

Това увеличаване и намаляване на екрана го реализираме при редакцията на видеото.

Извинете невежеството ми, но ми се струва, че вторият въпрос от теста към този урок е дефиниран неясно. Може би трябва да се добави "на клетката". Защото ако се приеме, че се говори за височина на буквите, мисля, че нито един от предложените опции не е верен отговор.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.