Как да променя на визуализацията на редактора на VBA

MS Excel
Електронни таблици
MS Office
Excel VBA
Програмиране
VBA за Excel

Здравейте, редактора на VBA при мен има следния изглед как да променя визуализацията, както е в уроците?

Здравейте, мисля че проблема идва от две отметки, които трябва да сложите. Влезте в редактора на VBA след това Tools/ Options... и стъпките от снимката. Реално това са ви Project Explorer и Properties Window, които трябва да "закачите" да не мърдат :)

А може да опитате и по този начин: с десния бутон върху прозореца, например Project Window, да изберете Docking.

Всички отметки са си чекнати, пробвах с демаркиране и отново маркиране, но не помогна. С десния бутон излиза отметка Dockable и с нея не се получава желания резултат

Опитайте следните стъпки: 1. Максимизирайте прозореца на VBE. 2. С левия бутон на мишката, някъде върху средата на заглавния ред на Project Window движете прозореца към горния ляв край на прозореца. Ако Project Window не се вижда, с Ctrl+R или команда VIew на редактора трябва да се покаже. 3. Когато местите прозореца, обърнете внимание, той е в рамка с дебела линия. Когато се намери подходяща позиция за прозореца, тази линия става тънка. В този момент пускате мишката 4. По същия начин се избира подходяща позиция и за Property Window.

Надявам се, че това ще помогне.

Много благодаря. Получи се.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.