Трите нива на делегиране

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Имам проблем с работеща програма, която не иска да работи от друг компютър? 

  Олег Терзиев:

  Имам малка таблица на аксес и програма на VB6. Там управлявам цени на суровини, които участват в последваща дейност в производството. Програмата върви на моята машина без проблеми. Пренасям е на другите машини - куп грешки. Грешките са обаче само при опита да пиша в таблицата, при справките - няма проблем. Явно има някаква настройка, която не улучвам?Гледам курсовете с удоволствие,лекторите са перфектни. Водил съм курсове на DOS и знам колко е трудно да сведеш знанията на разбираем език...

  Краси Кръстев:

  Здравей, може ли да опише какво точно се случва. Каква грешка ти се изписва?

  И има ли някаква логическа връзка между компютрите на която тази програма не работи, т.е. коко битова е операиционната система и коя по точно е операционната система.

  Олег Терзиев:

  Здравейте, трите ПС са в мрежа и са 32 битови. една от грешките беше в достъпа до базата, отстраних я, като дадох пълен достъп на всеки потребител. Другата грешка беше заради разделителя - точка или запетая. Написах нова проста програма с 10 реда и се оказа, че всичко върви но другите потребители не могат да пишат. Съобщението за грешка е че базата е на друг потребител и нямат достъп за писане.