Как да изпратя повърхнина с етикет?

Civil 3D
CAD чертане
BIM
Инфраструктурни проекти с Civil 3D

Здравейте колеги, как да изпратя коректно снимка с повърхнина и етикет на архитект от CIVIL без да изчезнат като ги експлодна? Проблема ми е следния изкам да изпратя снимката с повърхнината по метода от ленд гръмвам повърхнината и точките за да станат прости обекти и да ги виждат като ги пратя, но изчезва. Втори вариант експортвам ги в *.dwg версия 2007 и пак изчезват къде е проблема и как да пратя коректен чертеж на който точки и терен с етикет да се вижда? 

Пробвай с командата BURST, различна е от EXPLODE и ще ти се запазят етикетите.

Благодаря, пробвах я след няколко рестарта на програмата всичко е ок и се оправи явно ми се беше бъгнал, сега нямам проблеми.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.