Спечели лятото! Учи и участвай в томболата за iPad и Kindle

Казват, че определяща за победата в една надпревара е скоростта. Всъщност, по-важно е да ускориш, когато всички останали са забавили ход.

Затова лятото е идеалният момент, в който да повишите уменията си за работа с компютър. Ако отделите време за развитие сега, то ще Ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Знаем, че мотивацията ви за трупане на знания е висока, но искаме да Ви мотивираме с още награди – електронна книга Kindle и таблет iPad!

Как да участвате? Просто е:

 1. Влезте в профила си в Аула (или се регистрирайте безплатно);
 2. За да участвате в томболата, гледайте 10 видео урока в Аула – те може да са част от безплатните уроци при регистрация или от закупен курс;
 3. След отчитане на първите изгледани 10 урока, трябва да си направите единична регистрация за „Участие в томболата“, към която ще се начисляват изгледаните уроци;
 4. Гледането на всеки следващ увеличава шанса Ви да спечелите – просто следете брояча в профила си и ще видите как той расте с всяко ново изгледано видео.

Играта ни е активна през юли и август (01.07. до 31.08.2020 г. включително). На 4 август ще изтеглим един участник от всички, регистрирали се в рамките на месец юли, който ще спечели е-четец Kindle 2019. На 8 септември пък ще изтеглим получателя на голямата награда – Apple iPad 10.2” (2019).

Всяка седмица ще следим топ участниците изгледали най-много видеа в предните 7 дни – за тях също сме предвидили награди!Готови ли сте?

Условия на томболата за наградите:

 • За участие в томболата трябва да изгледаш минимум 10 видео урока в „АУЛА“ между 01.07.2020 и 31.08.2020г.;
 • След отчитане на първите изгледани 10 урокатрябва да си направиш единична регистрация за „Участие в томболата“, към която ще се начисляват изгледаните уроци;
 • За изгледани уроци се считат тези, които отваряш и гледаш за пръв път;
 • След 10-тия урок, гледането на всеки следващ увеличава шанса да спечелиш!
 • Няма да участват дублираните регистрации. (Забележка: просто гледай повече уроци от един акаунт, ако искаш да увеличиш шанса си за награда);
 • Участието в томболата НЕ е автоматично. След изглеждане на 10-те урока трябва да заявиш участието си;
 • Повторното гледане на вече преминати уроци НЕ се отчита за изгледан урок.
 • При непотърсена награда 2 седмици след тегленето на печеливш, ще бъде направено ново теглене за нов късметлия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *