мащаби

AutoCAD Формула
AutoCAD

Здравей,
може въпроса да не е за точно този урок, но така или иначе - при работа с чертеж, когато отворя екранчето с мащабите, те са толкова много, че не мога да ги извъртя и да стигна до add/delete инструмента. Как да действам така, че да изтрия тези, които не са необходими, и да оставя тези, които ми трябват / или да добавя такива/. Ясно е, че чертежа е зацапан от copy-paste...но все пак? Става дума за моделно пространство - annotation scale.
Поздрави

Здравей, пробвай директно с командата Scalelistedit - тя ти отваря директно прозореца от където да добавяш или да триеш мащаби.Препоръчително е да е да изтриеш всички мащаби и да оставиш само тези които ползваш.Надявам се да съм помогнал.

Благодаря, на 2008 явно имам бъг, но на 2014 става :-)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.