Въпрос към урок: Представяне на HTML и CSS от курс: HTML5 и CSS3

Може ли

Уеб дизайн
HTML
CSS
Програмиране
Atom
Notepad++
HTML5 и CSS3

Знам, че курса е съвсем нов, но не виждам тетрадката към него. Благодаря!

Здравей Даниела, има още два модула, които трябва да се добавят към курса и след това ще може да се изтегли тетрадката :)

По време на инсталацията на програмата ми се показа следното: Проблем предизвика спиране на правилната работа на тази програма. Windows ще затвори програмата и ще ви уведоми ако има решение.

Някои антивирусни блокират инсталацията - например Касперски. Преди да започне инсталацията си спри антивирусната! :)

Тук можеше да се спомене, че освен разширение .html, то може да бъде и .htm. Мисля, че това щеше да е полезна информация, ако да речем даден потребител по невнимание е пропуснал l-a.

Здравейте, защо при мен, когато използвам Atom, в долния край на екрана не се показва изкачащо меню , както е на урока? Тоест къде да открия Path Finder за да отворя създаденото от мен в браузъра?

Можеш да натиснеш Open File или Open Folder, и да си отвориш файла директно

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.