Афилиейт програма "Аула" 
Печелете по 30лв от всеки човек,
който изпратите в Аула и си плати онлайн обучение

Ако имате високо посещаван сайт или сайт в ниша, в която ние предлагаме платен курс, то имаме важно съобщение за вас. Ние търсим дългосрочни партньорства и поради това разбираме колко е важно вие да получавате реални доходи, за да сте доволни и да продължавате да препоръчвате Аула на вашата аудитория. Нашият екип има над 15 години опит в афилиейт маркетинга извън България и искахме да създадем адекватна афилиейт програма и в рамките на България. За целта създадохме "Аула Афилиейт".

 

Колко пари мога да изкарам месечно?

Заплащаме 30лв комисионна за всеки платил онлайн обучение, а месечните доходи зависят от това колко голям сайт имате, колко хора можете да изпратите към нашия сайт и до каква степен аудиторията ви се интересува от нашите курсове.


Например, един професионален сайт с аудитория с инженери или счетоводители дори при малко посещения би имал много повече продажби за Excel курса ни отколкото един популярен готварски сайт.


Месечният ви доход се базира на това колко записали се и реално заплатили таксата за курс от Аула ще докарате:


Пример:

1 платил на седмица - 120лв/месечно

1 платил на ден - 900лв/месечно

2 платили на ден - 1,800лв/месечно

5 платили на ден - 4,500лв/месечно

20 платили на ден - 18,000лв/месечно


 

Кой може да участва в програмата?

Има три основни изисквания, за да работим заедно.


Първо, сайтът ви трябва да не съдържа нелегално съдържание или порнография.


Второ, сайтът ви трябва да може да изпраща поне 50 посетителя дневно към нас, тоест да има минимално количество трафик. 

За да можете да изпращате 50 посетителя на ден, то трябва да имате около 20,000 уникални посещения месечно, а често доста повече.


Третото изискване е чисто счетоводно и то е да бъде предоставена фактура, за да можем да изплатим натрупаната комисионна. Работим към възможността и физически лица да участват в афилиейт програмата, но на този етап това е невъзможно. В случай, че сте регистрирани по ДДС, 30лв е комисионната с включен ДДС.

 

Кога си получавам парите?

Веднага след като премине "буферния" период за гаранция и наберете минимума от 200лв. За всеки курс се предлага 30 дневна гаранция за връщане на парите. В случай, че потребител се възползва от гаранцията, тази продажба се изважда от доходите на афилиейта. Това е често срещана практика в афилиейт програмите и се прави с цел избягване на измами чрез фалшиви регистрации.


Афилиейтът си е заслужил парите и може да ги види в интерфейса, но те са блокирани, докато не мине този 30 дневен период. Активирането на гаранция е много рядко срещано, но правим тази предпазна мярка, за да гарантираме успешността на афилиейт програмата в дългосрочен план. За доказали коректността си афилиейти този гаранционен период може да бъде премахнат.

 

Към коя страница изпращам трафик?

Ще получите Афилиейт линк за всеки отделен курс. Може да слагате банери, публикации или линкове към нашата страница, която предоставя 20 безплатни урока от курса. Част от вашата аудитория ще се запише за безплатните уроци и една част от тях ще си плати пълния курс. Вие предоставят висока стойност на вашата аудитория, като им давате възможност да получат част от висококачествен курс безплатно, а вече за платилите пълния курс получавате комисионна от 30лв.

Рекламирането на безплатни уроци от лицензиран център реално добавя ценно съдържание към вашия сайт, вместо да слагате директни реклами изискващи веднага плащане от аудиторията ви.


 

Мога ли да използвам Google Awords или Facebook Ads за да рекламирам сайта?

Не. Ние търсим партньорства със сайтове, които вече имат изградена аудитория. Ако имате фейсбук страница от друга страна, бихте могли да я използвате.

 

Как да се запиша за програмата?

Ние желаем нашите курсове да се рекламират само от сериозни собственици на сайтове, които искат да си докарват сериозни доходи. За това не приемаме всеки сайт. Критериите ни няма да притеснят никой сериозен собственик на сайт, но целта им е да елиминират анонимните и нелегалните.


За регистрация моля попълнете формата по-долу и ние ще ви изпратим повече информация или се свържете с нас на имейл kursove@aula.bg© 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.