Въпрос към урок: Фон от курс: Тайните на Photoshop

Може ли и такъв вариант? Не използвах същите материали, но се получи това! :)

Фотография
Графичен дизайн
Ретуш
Тайните на Photoshop
Adobe Photoshop
Растерна графика

Еха, супер е станало - браво :)

Здравейте! Стигнах до направата на селекцията в бяло, но сега не ми приема командата Ctrl+T и не мога да продължа с филтъра. Отварям меню Filter, но там нито един филтър не е активен. Моля помогнете.

Може ли да прикачиш снимка? След изрязването ли не можеш да ги трансформираш?

Тоя "Ивайло Искренов" по голям мазник и лъжеш няма в България. Дори когато се срещне с лъжци се опитват да се излъжат помежду си. Та той изобщо казвал ли е някога че някоя снимка е лоша? Не нали! От мене имате минус за тази снимка. Съжалявам но нека не се лъжем напразно безсмислено е в този форум. Снимката е що годе добра но не е идеалната снимка. Може би трябва да имате повечко фантазия и да поработите над тази снимка. Та ако имаш голяма фантазия и богат опит и търпение в областта на чертежите имаш всичко.

Ето и моят вариант :)

Ето го и моя хамбургер. :D

dobre e stanalo

Много добър резултат, поздравления!

Много добре е станало Мая :)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.