Въпрос към урок: Marquee Tools от курс: Тайните на Photoshop

Здравейте, защо не мога да да копирам селекнираното изображение? Не се получава нито с натискане на бутона нито с клавишната комбинация.

Фотография
Графичен дизайн
Ретуш
Тайните на Photoshop
Adobe Photoshop
Растерна графика

Photoshop CS6

Здравей, виж тази тема, може да помогне.

Здравей Ивайло, Благодаря за отговора, но все още няма резултат, посочената тема се отнася за клониране, а не за копиране. Поздрави

Цитирам "Здравей, обърни внимание кой слой е активен (селектиран в стака) - без значение кой слой виждаш в работното пространство, ако е селктиран празен слой, няма да има информация в него и нищо не може да се копира."

По отношение на темата за клонирането - по посочения начин се прави и копиране. Прочетете внимателно обяснението и погледнете още веднъж урока. Може би не виждате копираното изображение, защото то напълно съвпада с това, което сте копирали - т.е. стои на неговото място. Но ако се е получило копирането то ще се появи нов Layer от дясно при панелите Layers. След това ще има възможност да се премести.

Копирането на практика се осъществява на 3 стъпки: 1. селектиране на обекта. 2. Ctrl+C 3.Ctrl+V - появява се новия слой и копието, което покрива оригинала.Чак тогава местим копието на желаното място.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.