Как да импортирам 2D разпределение от AutoCAD и да променя височината и дебелината на стените, за да получа 3D разпределение?

3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX 2018
3DS MAX 2018
3D Моделиране и Рендериране

Здравейте, мога ли да импортирам 2D разпределение от AutoCad и да променя височината и дебелината на стените, за да получа 3D разпределение?

Здравей, относно самото импортиране на обекти от AutoCAD в 3ds Max, може да прегледаш тази и тази. След като ги импортнеш правилно, след това може да ги селектираш и конвертираш в Editable Spline и са работиш с тях, като с нормални криви и с инструментите, който има за това в Мах. След като ги промениш както искаш може отгоре да приложиш Extrude и да ги превърнеш в 3d обекти. За работа с 2d обекти в Мах, може да гледаш уроците от Модул 3 в курса.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.