Ранг 4
АБОНАТ

инж. Катрин Найденова

Присъединил се: март 2019
					
проектант/ВиК
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 3 дни
Аула точки

11460

 
Постижения

48

за седмица 0
Изгледани уроци

801

за седмица 0
Харесани отговора

0

за седмица 0
Общо отговора

1

за седмица 0
Въпроса

2

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Фотография Revit MEP Графичен дизайн Ретуш Тайните на Photoshop Adobe Photoshop Растерна графика

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове

Много съм доволна до тук, всичко разбирам от обясненията.
Курсът е много добър, всичко се обяснява достъпно и разбираемо и в допълнение отговорите под някои от уроците разширяват материята.
Самоука съм на Wordpress и този курс идеално ми помага да допълня знанията си и да ги обогатя, както и да усъвършенствам сайта си.
Необходимо е да има повече примери с конкретни фотографии за нещата, които се обясняват - например в урока за Правилото на третините - иначе се разбира за какво става дума, но нагледно е по-добре.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Майстор на постоянството [Време за развитие]
Успешен старт [Време за развитие]
Първи крачки [Време за развитие]
Време за навик(Ден 10)
Учи от другите(Ден 9)
Научихте 20 урока!
Най-интересното знание
Научихте десет урока!
Нощна птица!
Научихте пет урока!
Записани осем курса!
Записани седем курса!
Записани шест курса!
Добро утро!
Богатството на образованието
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Записани пет курса!
Инвестиция в знания
Записани четири курса!
Записани три курса!
Обучение под пара :)
Продължаваме напред
Най-мощното оръжие
Попълнено мнение за два курса
Пет влизания за една седмица!
Здрав напредък
Записан втори курс!
Попълнено мнение за един курс
Връзка с Facebook
Имейл новини. Ниво 3
Благодарност
Профил със снимка
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Добро начало
Имейл новини. Ниво 2
Стабилен напредък
Три влизания за една седмица
Доказани знания
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Имейл новини. Ниво 1
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Ето малко сайтове за безплатни или платени изображения - в сайтовете на място е упоменат режимът на ползване: https://www.phototargets.com/ https://inbound.bg/blog/73-bezplatni-mesta-snimki-za-vashiya-sajt_5459/ https://dreamshall.com/free-stock-images-sites/ https://www.bulgariator.com/2013/05/saytove-za-bezplatni-izobrazhenia.html https://www.rizn.bg/blog/bezplatni-snimki-internet/ https://pixabay.com/bg/ https://www.lifehack.bg/web/best-free-photos-and-graphics-in-the-world/ https://www.danybon.com/komunikacii/14-sites-za-bezplatni-snimki/ Thestocks - https://thestocks.im/# - сайт с висококачествени фотографии. Когато го отворите в ляво ще видите лента с изброени уеб сайтове, от който може да сваляте снимки. Когато кликнете на някой от тях, съответния сайт ще се зареди, като лентата от ляво няма да изчезне. https://picjumbo.com/ - сайта предлага голямо разнообразие от снимки, които може да използвате за лична или комерсиална употреба. Повечето снимки са безплатни, но се предлага и премиум абонамент за 6 $ на месец. https://www.webdesignerdepot.com/2015/11/free-download-100-best-picjumbo-images/ - 100 безплатни изображения 500px.com - https://500px.com/home - огромен избор от фотографии с високо качество. Ако искате да използвате пълните функционалности на сайта, трябва да се регистрирате. Голяма част от снимките са безплатни, но има и платени. stocksnap.io- https://stocksnap.io/ - красиви и професионални снимки. Човек ло-лесно може да намери, това, което му трябва посредством търсачката в сайта. flickr - https://www.flickr.com/ - един от най-популярните сайтове за безплатни изображения. Огромна библиотека от снимки. Има удобен начин за търсене на безплатни комерсиални изображения- филтър Creative Commons > Commercial use allowed За да използвате пълната функционалност на сайта ще трябва да се регистрирате. А това е линк с малко по- далечна преспектива: Как Гугъл разпознава изображенията: https://www.hallaminternet.com/googlenet-google-learning-understand-images/
Полезно