Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
422769
+401 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2023-02-27
Смятам, че уроците са много добре структурирани, има подходящи задачи и преговор. Още по-хубавото, е че в началото на всеки курс се генерира персонална тетрадка. Обхванати са много програми и в частност професии. 20 урока са повече от достатъчно, за да определи всеки сам за себе си дали това е неговото нещо. Продължавайте все така, оценката ми като цяло е 10/10.
2023-02-21
Всички курсове, които предлагате са много добре разработени. Специална благодарност на г-н Радослав Белчев, разработил курса „Excel формули и функции“. Всички видео уроци са подготвени на достъпен и лесноразбираем за всеки език. Практическите примери помагат за затвърждаването на знанията. Това мнение важи с пълна сила за всички курсове, които подготвя Аула и целия екип.
2023-02-10
Много ми харесва вашето обучение и силно Ви препоръчвам на хора, които имат нужда от това. Прекрасно поднесен материал. При първа възможност бих научила още нещо от Вас.
HTML5 и CSS3
2023-02-07
Стъпка по стъпка - от празен текстов файл се изгражда уеб страница с много от най-важните техники за разработка на сайтове. Научих доста неща, които ми помагат, когато трябва да редактирам нещо по сайт, а няма програмист наоколо :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote 3D моделиране със SketchUp Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Revit Structure Музикално продуциране с Cubase Трикове и тънкости с Windows 10 DaVinci Resolve Биткойн и крипто технологии Adobe Animate Google Workspace Тайните на ZBrush Adobe Lightroom Microsoft Teams 3ds Max за начинаещи Тайните на Camtasia AutoCAD Формула Основи на BIM и Revit Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Проектиране със Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Photoshop Web Design Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Тайните на InDesign Графичен дизайн с Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI Тайните на Access AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали Microsoft SharePoint V-Ray Рендери за 3ds Max Интериорен дизайн в Scandi стил Wordpress Elementor Photoshop ретуш на модели Photoshop ретуш на продукти Моделиране на персонажи със Zbrush Мастърклас по 3D Моделиране Фотограметрия - 3D модел от снимки MS Project Формули 3ds Max техники за моделиране Дигитално рисуване с Photoshop Тайните на After Effects Композитинг с Fusion
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове