Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
404750
+770 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2022-09-20
Екипът Ви е страхотен, онлайн уроците са разбираеми и достъпни. Допълнителните знания, придобити от имейлите също. Благодаря Ви!
2022-08-29
Благодаря! Страхотни сте! Бих искала да споделя, колко много съм доволна от уроците! Прекрасна дикция на обучаващия и перфектен ритъм на обучаване! Поздрави!
2022-08-02
Много доволен съм от 20-те безплатни урока по ексел, извлякох добра полза и обмислям в бъдеще да си направя абонамент. Материалът се поднася просто и разбираемо, тестовете след всеки модул ми помогнаха да се уверя, че съм научил нещата и вече имам практическа полза в работата си. Желая Ви успех, продължавайте!
Тайните на Word
2022-05-23
Много информативен и полезен курс.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote 3D моделиране със SketchUp Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Тайните на ZBrush Microsoft Teams Тайните на Camtasia Revit Structure Музикално продуциране с Cubase Трикове и тънкости с Windows 10 DaVinci Resolve Биткойн и крипто технологии Google Workspace AutoCAD Формула Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Основи на BIM и Revit Проектиране с ArchiCAD Solidworks Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Графичен дизайн с Illustrator Тайните на InDesign 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI Тайните на Access AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали Microsoft SharePoint V-Ray Рендери за 3ds Max Моделиране на персонажи със Zbrush Мастерклас по 3D Моделиране MS Project Формули Wordpress Elementor Photoshop Pro Дигитално рисуване с Photoshop Тайните на After Effects Композитинг с Fusion
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове