Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
391259
+407 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2022-08-02
Много доволен съм от 20-те безплатни урока по ексел, извлякох добра полза и обмислям в бъдеще да си направя абонамент. Материалът се поднася просто и разбираемо, тестовете след всеки модул ми помогнаха да се уверя, че съм научил нещата и вече имам практическа полза в работата си. Желая Ви успех, продължавайте!
Тайните на Word
2022-05-23
Много информативен и полезен курс.
Solidworks
2022-05-14
Страхотен курс,отлична работа от Аула. Браво!
Тайните на Camtasia
2022-05-04
Курсът е уникален! Съжалявам, че тези неща не съм ги знаела по рано, но и сега не е късно! Благодаря за това, че споделяте с такава голяма аудитория такъв безценен опит!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote 3D моделиране със SketchUp Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Тайните на Access Основи на SharePoint Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Google Workspace Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на ZBrush Microsoft Teams Тайните на Camtasia Музикално продуциране с Cubase Биткойн и крипто технологии AutoCAD Формула Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Основи на BIM и Revit Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Тайните на InDesign Графичен дизайн с Illustrator Дигитално рисуване с Photoshop 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Тайните на After Effects Композитинг с Fusion Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали V-Ray Рендери за 3ds Max Мастерклас по 3D Моделиране Photoshop Pro MS Project Формули
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове