Победителят в първата част на кампанията „Спечели лятото“ е…

В началото на юли започна предизвикателството в Аула “Спечели лятото!”, с което искаме да насърчим повече хора да не спират да развиват компютърните си умения през отпускарския сезон. Сигурни сме, че ако отделите време за развитие сега, то ще ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Дори не е необходимо да отделяте часове на ден – само няколко минути са достатъчни, за да поддържате своя навик за учене и същевременно да трупате нови знания и умения!

Затова решихме да повишим мотивацията ви като подарим електронна книга Kindle и таблет iPad, както и няколко едномесечни Аула Абонамента на тези от вас, които са изгледали най-много уроци през седмицата.

Е, лятото наистина се оказва идеално време за усъвършенстване:

  • През юли в кампанията се включиха 475 участници;
  • Заедно, те изгледаха близо 50 900 урока;
  • Това са повече от 356 300 минути, отделени за вашето развитие!

Първата част на предизвикателството приключи на 02.08 с томболата за Kindle-a. Късметлията, който спечели първата ни голяма награда се казва …

Айхан Ахмед!

Честито на победителя! Айхан има регистрация в Аула от 2014г. и сме радостни, че с нашето лятно предизвикателство успяхме да го върнем отново в платформата, за да развива компютърните си умения.

Ето и видео от томболата:

Но с това лятната ни кампания не приключва, защото имаме още една голяма награда за раздаване и няколко едномесечни Аула Абонамента.

Ако все още не сте се включили в играта и искате да участвате в томболата за таблет iPad 9th Gen, можете лесно да го направите като:

  1. Влезете в профила си в Аула (или се регистрирате безплатно);
  2. Изгледате 10 видео урока в Аула – те може да са част от безплатните уроци при регистрация или от закупен курс;
  3. След отчитане на първите изгледани 10 урока, трябва да си направите единична регистрация като кликнете върху бутона „Регистрация в томболата“, който ще се появи върху брояча в горния десен ъгъл на профила ви;
  4. Гледането на всеки следващ урок увеличава шанса ви да спечелите едномесечен Аула Абонамент – всяка седмица обявяваме във Facebook страницата на Аула победителите с най-много изгледани урока през седмицата.

Играта ни е активна до 31.08.2021 г. включително. След това на 01.09. ще изтеглим късметлията, който ще спечели голямата награда – Apple iPad 9th Gen.

Готови ли сте? Влезте в Аула и се включете още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.