Въпрос към урок: Проект – “Aula Headphones” от курс: V-Ray Рендери за 3ds Max

Как да променя настройките за по-новата версия?

3D Моделиране
V-Ray
V-Ray Рендери за 3ds Max

здравейте, тъй като използвам vray 3.50, нямам избор за adaptive.. по-долу видях, че този проблем е обсъден, но не ми стана ясно дали bucket замества adaptive и ако е така за image sampler същите стойности ли да използвам, които вие сте ползвали за adaptive? Всички останали настройки направих като вашите и времето за ренд беше 2 мин, което ми се стори странно на фона на вашите 30 мин като се има впредвид че компютърът ми не е от най бързите. това възможно ли е да е от bucket ?

като качество това което се получи е доста незадоволително

Защо ми се струва, че нямаш сенки? От къде се пускаше това затъмняване по ръба на картинката? Аз бих вдигнала всичко - размера на изображението, нойз трешхолдовете на по-малко, Мин и макс събдивижъни ниещо от рода 20/50....и после в настройките на GI.

Не съм гледала още урока за настройките. Така че ти предлагам първо да го видим. :)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.