Ранг 3
FREE

Любомира Манчева-Колева

Присъединил се: януари 2016
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

4260

 
Постижения

34

за седмица 0
Изгледани уроци

122

за седмица 0
Харесани отговора

12

за седмица 0
Общо отговора

10

за седмица 0
Въпроса

11

за седмица 0
Последвани

4

 

Интереси

AutoCAD Формула AutoCAD

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Потенциал!
Научихте 100 урока!
Който помага на другите, помага на себе си
Продължаваме напред
Научихте 80 урока!
Най-интересното знание
Най-мощното оръжие
Профил със снимка
Страхотна екипна работа
Здрав напредък
Имейл новини. Ниво 3
Научихте 40 урока!
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Чудесен приятел
Много добър приятел
Добър приятел
Добра екипна работа
Имейл новини. Ниво 2
Имейл новини. Ниво 1
Пет влизания за една седмица!
Три влизания за една седмица
Научихте 20 урока!
Благодарност
Доказани знания
Стабилен напредък
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Научихте пет урока!
Напредък
Напред, напред, напред
Добро начало
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравей Краси, всъщност оправих проблема. Оказа се, че повърхността не пресичаше солида абсолютно навсякъде. Иглеждаше, че е така, но след като увеличин размера на самата повърхност, и намалих размера на солида, така че хубаво да се пресичат и да е видимо от всички страни и slice се получи точно като в урока.
И при мен не се получава. Ето какво ми показва AutoCad: Modeling Operation Error: Inconsistent face-body relationships. SLICE failed for selected solid. Това се получава след като избера обекта и като се отитам да избера surface ми изписва това в командния ред.
Здравей, мерси за пореден път за изчерпателния отговор! :) Промених размерите на елипсите, най-малкия и най-големия радиус на всяка от елипсите съответно 7 и 19, така че да бъдат точни единици. След което зададох радиус на fillet половината от по-малкия радиус т.е. 3.5 и заоблянето се получи! Ако го сменя на 3.0 също се получава.Даже с 2.8. Но пробвах с 2.5 и AutoCad вече ми казва, че не може да стане. Значи за така създадените елипси, заоблянето се полъчава само при задаване на радиус между 2.8 и 3.5. Още веднъж благодаря, защото сега ми е доста по ясно при какви условия може да се получи заобляне, и друг път като чертая вече ще знам, как да определя какъв радиус да задам на заобляне.
Здравейте, и аз имам същи проблем. Пробвах с edgemode, но това не помогна. Начертавам 2 елипси подобни на тези в примера и какъвто и радиус да задам на Fillet, AutoCad ми казва, че не може да го начертае с такъв радиус. И друг път съм имала проблеми с fillet и със задаване на радиуса. Как да разбера какъв радиус да му задам, така че командата да го изпълни? Особенно когато е някаква произволна фигура, без точни размери каквато в случая начертах?
При мен не се получи заоблчнето. Става въпрос за малкия отвор. На големия кръг се получи, но в основата на малкия отвор не става. Не може да прихване ъгъла. Как мога по друг начин да постигна този резултат?
Здравейте, аз успях да намеря файловете в Autodesk и да ги копирам в sysWow64, но това не ми реши поблема. Пак ми излиза същия проблем.Има ли нещо друго което мога да направя?