Ранг 3
FREE

Antonio

Присъединил се: юни 2015
					
Електрообзавеждане на производството
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

3905

 
Постижения

35

за седмица 0
Изгледани уроци

165

за седмица 0
Харесани отговора

6

за седмица 0
Общо отговора

10

за седмица 0
Въпроса

9

за седмица 0
Последвани

2

 

Интереси

Photoshop Фотография Уеб дизайн Графика 3ds Max 3D Моделиране Cinema 4D Premiere Pro Анимация Графичен дизайн Видео монтаж и ефекти Аудио обработка Microsoft 365 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Adobe After Effects Видео ефекти Тайните на After Effects Тайните на Photoshop Adobe Photoshop Растерна графика Тайните на Premiere Pro Видео монтаж Adobe Audition Аудио обработка с Audition Музикален видео клип Основи на програмирането със C#

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
6
Premiere Pro

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Който помага на другите, помага на себе си
Имейл новини. Ниво 3
Инвестиция в знания
Нощна птица!
Имейл новини. Ниво 2
Обучение под пара :)
Научихте 100 урока!
Продължаваме напред
Научихте 80 урока!
Най-мощното оръжие
Добро утро!
Най-интересното знание
Научихте 40 урока!
Здрав напредък
Страхотна екипна работа
Добър приятел
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Добро начало
Доказани знания
Имейл новини. Ниво 1
Добра екипна работа
Пет влизания за една седмица!
Напредък
Който се учи, той ще сполучи
Първи стъпки
Три влизания за една седмица
Благодарност
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Напред, напред, напред

Последни форум дискусии

Чрез помощта на keyframes или ключовеза анимация, се постига крайния резултат, който е анимиран обект или параметър в съответната програма. Препоръчвам After Effects за по-сложни анимации, тъй като Premiere не може да даде необходимите инструменти и ефекти за осъществяването на една добра анимация. А, иначе всеки ефект може да се анимира и в двете програми, но се изискват доста познания, за да може да се направи нещо подобно. Успех!
Линията може да се покаже, по следния начин: ![](https://upload.aula.bg/screenshot2d0b637-240b9c04f.jpg) Навярно сте включили друга линия, защото се показва някаква, но това е единствения начин. Другия начин за регулиране на плътността ![](https://upload.aula.bg/parvo-selektira-videoto-e-maksimalnoto-0-minimalnoto-kartina-34563aa1.jpg)
Здравейте! ![](https://upload.aula.bg/screenshot4ccb671-2849f592.jpg) Тези питанки, означават, че има липсваща медия в проекта, който сте отворили. За да могат да бъдат локализирани се използва специално меню в Premiere Pro (Link Media). Когато за пръв път отворите чужд проект, ще Ви отвори това менюто, напълно автоматично. За целта е нужно, само да последвате стъпките, които се извършват във видеото и ще бъдете напълно наясно с всичко. https://www.youtube.com/watch?v=k4M9Veakr7Q&index=74&list=PLRv4WfiLVwqqEqreS4MfQO6FLElcwZ9bL