Ранг 3
FREE

Благоев

Присъединил се: април 2015
					
инженер
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

2970

 
Постижения

25

за седмица 0
Изгледани уроци

126

за седмица 0
Харесани отговора

6

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Microsoft Excel AutoCAD Тайните на Excel MS Project

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Нощна птица!
Научихте 20 урока!
Продължаваме напред
Попълнено мнение за един курс
Добра екипна работа
Най-мощното оръжие
Здрав напредък
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 2
Добро утро!
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Благодарност
Пет влизания за една седмица!
Научихте десет урока!
Доказани знания
Стабилен напредък
Напредък
Имейл новини. Ниво 1
Който се учи, той ще сполучи
Три влизания за една седмица
Научихте пет урока!
Първи стъпки
Напред, напред, напред
Добро начало

Последни форум дискусии

Обаче, след като беше успешно инсталирана програмата Xamarin по описания начин, тя не иска да се отвори и да работи. В смисъл, че при команда Open или клик върху иконката Xamarin нищо не се случва, не стартира прозорец както е показано в урока ?! Някакви подсказки ?
Потвърждавам казаното от Димитър, Xamarin първо иска да бъде инсталиран MSBuild Tools 2013, след като го инсталирах от официалния сайт на MS поиска да бъде инсталиран и MSBuild Tools 2015, и след като изпълних и това Xamarin-a се инсталира и тръгна безпроблемно. Успех на всички.
Най-после се включих и аз - след като изгледах първите три филмчета, мога да кажа, че този метод на учене с показване 1:1 и възможност реално да повториш сам нещата, е просто гениален. Поздравявам ви за решението да направите курса именно така и сажалявам само, че след като изтекат шестте месеца няма да имам уроците - понякога се налага дълго време да се работи с друга програма или да не се работи въобще по специалността и после, когато трябва да се възстановят бързо всички умения, това би било безценно. Когато заминах да работя в чужбина и всичко там се правеше на аутокад - наложи се да възстановявам спомени от 11-та версия направо в 2009 и срам ме е да кажа колко бабешки трябваше да действам и то под напрежение. Случваше се да направя нещо с налучкване и ако трябва да повторя, нямам спомен и почвам отначало (от плотиране до плотиране на лейаути понякога минават седмици и месеци, ако се работи по голям проект). Де да имах тогава тези материали, но и сега не е толкова късно. Благодаря!
<p>Аз също съм за удължаване на 6 месечния достъп до уроците, в напрегнатото ежедневие в което вярвам всички живеем, някои неща се забравят и е удобно и полезно да можеш да се върнеш към обясненията.</p><p>Като цяло съм във възторг от ясните и достъпно обяснени уроци  на инж. Цукев !</p>