Ранг 4
FREE

Emi Todorova

Присъединил се: март 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

7990

 
Постижения

47

за седмица 0
Изгледани уроци

272

за седмица 0
Харесани отговора

114

за седмица 0
Общо отговора

27

за седмица 0
Въпроса

2

за седмица 0
Последвани

3

 

Интереси

Фотошоп Fastweb Photoshop Уеб дизайн Wordpress HTML CSS Тайните на Photoshop Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Добро утро!
Дай, за да получиш
Който помага на другите, помага на себе си
Споделящ знанията си
Най-интересното знание
Професионалист!
Много добър приятел
Богатството на образованието
Страхотна екипна работа
Добра екипна работа
Научихте 200 урока!
Непрекъснато израстване
Имейл новини. Ниво 3
Образованието е ключът
Научихте 150 урока!
Инвестиция в знания
Записан втори курс!
Обучение под пара :)
Научихте 120 урока!
Научихте 100 урока!
Продължаваме напред
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Потенциал!
Научихте 80 урока!
Благодарност
Добър приятел
Най-мощното оръжие
Здрав напредък
Научихте 40 урока!
Участие в Аула конкурс
Имейл новини. Ниво 2
Пет влизания за една седмица!
Научихте 20 урока!
Имейл новини. Ниво 1
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Три влизания за една седмица
Добро начало
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Стабилен напредък
Доказани знания
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравей, а защо не избереш като елемент на менюто Съвети от Категории, вместо от Страници? ![](https://upload.aula.bg/screenshot4133c48-253be163b.jpg)
Радвам се, че се е получило! Този курс не е от най-лесните, но пък се научават много интересни и полезни неща! Успех :)
Здравей, трябва да смениш линковете към картинките, защото явно са изчезнали от сайта flickr.com и няма как да се заредят в слайдера. Използвай картинките, които са свалени в папката img и трябва да се получи. Трябва да замениш тези линкове : ![](https://upload.aula.bg/screenshot5814f0a-10e03f2ad.jpg) с тези: ![](https://upload.aula.bg/screenshot2786905-1e738b929.jpg)
Здравей, личното ми мнение е, че ако се припокриват Начало и Home бутона няма смисъл и от двата, но ако държиш да ги имаш си създай във Външен вид > Менюта -"Начало" от Потребителски връзки и му задай адреса, който искаш. ![](https://upload.aula.bg/screenshot9b59a1-fb648f72.jpg)
Здравейте! Woocomerce при мен не се превежда по посочените в урока начини и следвах стъпките тук : https://docs.woothemes.com/document/woocommerce-localization/ Експортнах mo. файла по обяснения начин, но там пише в следната директория : wp-content/languages/woocommerce/ При мен не съществуваше, създадох, не стана...пробвах в :plugin/ woocommerce/i18n/languages/, не стана ! Първият ми въпрос е къде да сложа този файл? Пише, че въпросния файл трябва да се преименува на woocommerce-BG.mo, но по-нататък в описанието го срещам с друго наименование : woocommerce-bg_BG.mo Вторият ми въпрос е как се преименува този файл? Да споделя, че пробвах много варианти... Пробвах чрез filezilla и Poedit по описания в предишни уроци начин и така не стана. Пробвах с Poedit и по описания начин в документацията, но там пише че woocommerce идва с два pot. файла: woocommerce.pot – Contains frontend strings woocommerce-admin.pot – Contains admin strings, които трябва да се преведат по отделно в Poedit. Не ги открих... Включвах и изключвах плъгина, както и няколко инсталации... Темата ми е учебната -Colormag Всичко това пробвах на локалния компютър, после на хост и НЕ СТАВА ! Гледах клипчета в ютуб и там не открих нещо, което да свърши работа. Моля за някакви насоки, идеи, нещичко...и усмивка ще свърши работа до някъде...
Да, автоматично са се настанили там, не съм ги местила. При мен също не се появи Install Translation при инсталацията и ползвах опцията Force translation upgrade / която, доколкото разбирам, вече я няма /. Да се надяваме, че при следващия update ще се оправи този проблем с превода, но за всеки случай те съветвам да си запазиш файловете някъде в твоя папка, за да можеш да ги добавиш пак, ако се наложи.