Ранг 1
FREE

Lyuba Dimitrova

Присъединил се: март 2015
					
Graphic Designer
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

365

 
Постижения

13

за седмица 0
Изгледани уроци

11

за седмица 0
Харесани отговора

3

за седмица 0
Общо отговора

2

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

5

 

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Добро начало
Три влизания за една седмица
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Добра екипна работа
Благодарност

Последни форум дискусии

Проблемът е, че двете изображения имат различни размери, например едното е 20х20см, другото е 10х10см или едното е с по-ниска резолюция от другото. Варианта едното да не бъде по-голямо от другото е двете да се оразмерят в еднакви пропорции, ако така е правилно да се каже. Колкото до другата част да не са като залепени трябва да се поиграе с някои от инструментите, които се избират според случая.
Може да направиш картинката векторна с помощта на Adobe Illustrator или  с помощта на Corel Draw. И в двете програми имаш избор от два еднакви  варианта. Единият вариант е да започнеш да оформяш всеки елемент, който  виждаш един по един, докато достигнеш крайния резултат. Другия вариант, който се сещам е да използваш инструмента Trace в двете програми. Този инструмент има няколко няколко настройки, които се използват според случая. Доста често за по-сложни картинки най-общо казано такива с много  цветове и линии този инструмент не е много ефективен, защото  времето , което се губи за дооформяне е повече от времето, което отнема първия вариант. Това са начините според моя опит. Надявам се да съм помогнала. :)