Ранг 2
FREE

Илиана Петровска

Присъединил се: ноември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

810

 
Постижения

17

за седмица 0
Изгледани уроци

26

за седмица 0
Харесани отговора

19

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

5

 

Интереси

Photoshop Microsoft Excel MS Word MS PowerPoint Adobe Illustrator Тайните на Excel MS Access

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Споделящ знанията си
Доказани знания
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Напредък
Добра екипна работа
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Благодарност
Добро начало
Връзка с Facebook
Профил със снимка

Последни форум дискусии

Ако идеята е това да е курс, в който постепенно да бъдат разкрити "тайните", които всъщност ще направят програмата по-достъпна и разбираема за повече хора, то макроси и други неща нямат място точно тук (на този етап/урок). Вече 10 урока успях да изгледам, но ми се струва, че в коментарите се обсъждат съвсем различни и доста по-сложни неща от темата на самото видео. Срещам напълно лаишки въпроси на хора, които наистина за първи път се сблъскват с Ексел и в същото време доста професионална терминология и обсъждане на казуси, които изобщо не са предмет на конкретната тема. Вероятно не мога да схвана логиката от раз, но нещо не се връзва. Защо под видео на толкова начален етап се появяват такива въпроси? Аз лично се обърквам. Ползвам Ексел от години, но към курса ме насочи интересно видео, в което се обясняваха най-често допусканите грешки при ползване на Ексел и видях дребни закачки, които биха направили работата ми по-ефективна и бърза. Бих искала да следвам определена последователност на усложняване на материята, за да намеря къде е точно тази ценна за мен информация.... Не ме разбирайте погрешно. Оценявам полезните съвети, които споделяте, но те са хаотични и се чувствам като скакалец, който само подскача наляво-надясно, без ясна система. Май ще взаимствам съвета, който прочетох - за копиране на целия "чат" и след това оставяне само на най-важните и по темата неща.... В противен случай тематично няма да се ориентирам кое къде съм видяла, за да го търся на по-късен етап отново....
Имам забележка само към силата на звука. При максимално усилване на самото видео и звука на компютъра ми, чувам доста слабо. Надявам се този недостатък да е бил отбелязан и коригиран в следващите видео уроци. Търпеливо изчетох всички коментари и ми се струва, че само една миниатюрна част касаят точно това "Въведение/интродукция".