Ранг 3
FREE

Вера

Присъединил се: ноември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

4315

 
Постижения

25

за седмица 0
Изгледани уроци

49

за седмица 0
Харесани отговора

15

за седмица 0
Общо отговора

12

за седмица 0
Въпроса

4

за седмица 0
Последвани

4

 

Интереси

Microsoft Excel MS Word MS PowerPoint Тайните на Excel MS Project

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
2
Microsoft Excel
3
MS Word

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Споделящ знанията си
Който помага на другите, помага на себе си
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Най-интересното знание
Страхотна екипна работа
Доказани знания
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Напредък
Пет влизания за една седмица!
Имейл новини. Ниво 3
Научихте десет урока!
Три влизания за една седмица
Който се учи, той ще сполучи
Имейл новини. Ниво 2
Добра екипна работа
Благодарност
Имейл новини. Ниво 1
Профил със снимка
Връзка с Facebook
Научихте пет урока!
Добро начало
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Пример как стилът, избран в Home раздела за конкретния Heading се запазва при промяна на темата от раздела Page Layout ->Themes се променя изгледа на документа - цвят, шрифт и ефекти. ![](https://upload.aula.bg/screenshot414dcaf-2276c5b08.jpg)
Не се доуточних. Това, което е обяснил за дефинирането на Heading 1, Heading 2 и определянето на стила в Home раздела- така въздействаме върху конкретни области в документа (които отделяме с Heading) и задаваме определен изглед на заглавията, докато темите влияят върху цялостния облик на документа. Tемите са съвкупност от стил на шрифта, цветове и ефекти и са с цел да създадат еднакъв вид(дизайн) на документа и създават наистина усещане за професионален изглед. При промяна на темата се запазва стила на Heading, въпреки че променя шрифта и цвета.
И аз работя с версия 2007. Струва ми се, че инж. Краси Кръстев има предвид стиловете да се сменят от това място. Поне аз така разбирам отговора му. Поздрави. ![](https://upload.aula.bg/screenshot628218-236294dc4.jpg)
И аз работя с версия 2007 и ми възникна същият въпрос. Много благодаря! Наистина от незнание се използва много малка част от заложените възможности. А този курс дава много знания :)
Здравейте! Линкът на Димитрина Янева не се отваря при мен(маркирам линка без излишни символи и избирам зареди в нов раздел), вместо него се отваря страницата за самия курс https://aula.bg/kurs-word. Също така не виждам двете теми във форума, които инж. Краси Кръстев, посочвате че са точно под този урок. Благодаря за помощта на всеки, който отговаря компетентно на така зададените въпроси, изключително полезна система!