Ранг 1
FREE

Петрова

Присъединил се: ноември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

340

 
Постижения

15

за седмица 0
Изгледани уроци

28

за седмица 0
Харесани отговора

25

за седмица 0
Общо отговора

8

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Photoshop Microsoft Excel MS Word MS PowerPoint Тайните на Excel MS Project

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Научихте 20 урока!
Страхотна екипна работа
Доказани знания
Стабилен напредък
Добра екипна работа
Напредък
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Благодарност
Добро начало
Профил със снимка
Който се учи, той ще сполучи
Първи стъпки
Напред, напред, напред

Последни форум дискусии

Здравейте,<br>Ще се радвам някой, който е наясно да ми помогне да си отговоря на въпросите. <br>Във видеото се говори за две направления - правилно ли разбирам, че фигурата е разделена на две части (мисловно)? Всъщност "В = 2,5" от входните данни не е цялостна ширина, нали или бъркам?<br>Не успявам да разбера как се получава "Обем на тялото" и "Бетонови - работи -стени", като първото донякъде си го обяснявам, но второто - пълна мъгла (защо се вадят стени, защо се вадят плочи...?!)   
И на мен ми дойде сложно, но ще го разгледам отново. А следващите модули такива ли са???
Лелеее, пробвах какво ли не и ми даваше все това, накрая се предадох и реших да снимам нещо и да покажа. Може да съм го пробвала, може и да не съм, но сега ще пробвам отново.....По принцип имам навик да чета, т.е да не задавам вече зададени въпроси. Моля да ме извините, но наистина имах необходимост да попитам. Бях решила да сменя Офис 2003 в понеделник ;))), май го спасихте. <br>Старателна ученичка съм и си записвам всичко, уча се с най- голямо удоволствие, щом стоя да 1-2 след полунощ - за мен е удоволствие. <br>Благодаря Ви Машева и Кръстев!<br>
Инж. Краси Кръстев, моля помогнете и на мен ;(<br>Напровила съм всичко, което е описано и отново нищо не се получава. Аз съм с 2003, за жалост, до сега не съм имала никакви трудности, вярно, става по бавно, но пък се справях някакси. Ще прикача снимки, дано да успея ;)))
инж.Машева, прекрасно обяснение, аз също си го записах и ще го пробвам, защото предполагам, че ще имам същия проблем, тъй като съм със старата версия - 2003.