Ранг 4
FREE

Емилия Божкова

Присъединил се: ноември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

12405

 
Постижения

36

за седмица 0
Изгледани уроци

68

за седмица 0
Харесани отговора

6

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

2

 

Интереси

Microsoft Excel MS Word Тайните на Excel Тайните на Word Професионални навици за развитие Microsoft Windows OS Трикове и тънкости с Windows 10 Текстови документи Ретуш

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
1
Microsoft Windows OS

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Финал (Ден 21)
Как продължаваш? (Ден 20)
Действие (Ден 19)
Мотивиращи книги (Ден 18)
Награди (Ден 16)
Дупката (Ден 15)
Напомняне (Ден 14)
Измерване (Ден 13)
Идентичност(Ден 12)
Добро утро!
Не пропускай 2 пъти (Ден 11)
Време за навик(Ден 10)
Изключения (Ден 8)
Здрав напредък
Залепване към навик :) (Ден 4)
Една лицева опора :) (Ден 2)
Участие в предизвикателство! (Ден 1)
Добър приятел
Най-интересното знание
Пет влизания за една седмица!
Три влизания за една седмица
Добра екипна работа
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Доказани знания
Стабилен напредък
Напредък
Благодарност
Добро начало
Който се учи, той ще сполучи
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 2
Първи стъпки
Напред, напред, напред
Имейл новини. Ниво 1

Последни форум дискусии

Няколко съвета и пояснения за работа с флашка: 1/ НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ФЛАШКАТА КАТО НА ОСНОВНО И НАДЕЖДНО МЯСТО ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ!!! Нагледал съм се на флашки, попаднали в пералнята, или с огънати USB куплунзи от това, че някой ги е закачил с ръка или коляно, докато са включени. Шансовете за спасяване на информацията от такива са ниски. 2/ Информацията на флашката макар и рядко се съсипва и ако носите флашката на машини с различни версии на Windows. Ако у вас сте със 7, а на работа с XP или WIN 8 (засега нямам наблюдения за WIN 10) вероятността да се повреди информацията е доста голяма. Не знам защо става, но многократно съм опитвал да спасявам информация именно от такива. Затова не разчитайте на флашката като място, на което да държите единственото копие от важна информация. Тя е по- скоро като едно време „дискета за прехвърляне”. 3/ При „грубиянско” изваждане на флашка или друг хардуер можете не само да загубите информация, но и да си повредите флашката, USB порта или в лошият случай и двете. Особенно неприятно е, ако това стане на лаптоп, понеже практически няма как да бъде ремонтиран. От пръв поглед се сещам само за два хардуера, които не излизат на иконката, за която спомена инж. Цукев – приемо-предавателят за безжична мишка и електронният подпис. Повечето съвременни безжични мишки са с приемо-предаватели, които едва се подават от корпуса на машината и много рядко се налага да се вадят, а за подписа – ако го ползвате рядко оставете подписването и изпращането на документите за накрая преди изключване. ЗАБЕЛЕЖКА: Понякога от иконката не можете да изключите флашката. WIN дава съобщение, че устройството е заето. Причината е, че или имате отворен документ или стартирана програма от флашката, или файловият мениджър има отворена папка във флашката дори и нищо да не правите, или понякога интернет браузъра скрито прави нещо с флашката и можете да я затворите едва след като затворите браузъра си, или антивирусната програма се занимава с нея. СЪВЕТИ: 1/ По подразбиране инсталацията на WIN оставя отворени иконки на системни приложения и процеси на малко по- скрито място. За да не забравяте да изключите флашката намерете иконката и я провлачете в лентата до часовника в таскбар-а. (това на WIN7) Същото можете да направите и с иконките на скайпа и каквото си пожелаете. ![](https://upload.aula.bg/screenshot202c24f-77f14604.jpg)
Много полезни и практични съвети, относно флашка, копиране и съхранение на файлове. Разбираемо и нагледно поднесени. С благодарност към инж. Ангелов
Благодаря сърдечно на екипа за безвъзмездната и полезна предоставена ми възможност да гледам и науча полезни за мен елементи от EXCEL. Бъдете благословени от Бога във всичко, което правите!