FREE

Лазар Велизаров Чачулов

Присъединил се: септември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

130

 
Постижения

5

за седмица 0
Изгледани уроци

3

за седмица 0
Харесани отговора

2

за седмица 0
Общо отговора

2

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

AutoCAD Формула AutoCAD

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Добра екипна работа
Имейл новини. Ниво 1
Благодарност
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Проектиране /изработка/ сложни машинни детайли в различни проекции и разрези. Правил съм ги и продължавам да ги правя на базата знания за машинно и конструктивно чертане от седемдесетте години. Не крия, че съм имал и продължавам да имам успехи.
&lt;P&gt;Здравийте. На 59 години съм. Вече &amp;nbsp;40 години работя&amp;nbsp;в системата на Енергетиката, като част от дейността е изработка чертежи на сложни машинни детайли в разрези, различни проекции и т. н. Работя по старата система със скици, милиметрова хартия, паус, старите чертожни инструменти. Не мога да отреча, че не съм постигал добри резутати, но не мога да отреча и предимството на Вешата система, за която мечтая някой ден да работя.До момента не съм предприел това обучение поради:&lt;/P&gt; <br/>&lt;P&gt;1. Нямам време за посещаване на курсове-&lt;/P&gt; <br/>&lt;P&gt;2. Мои колеги са ме отказвали, защото било много трудно.&lt;/P&gt; <br/>&lt;P&gt;3. Не е ли вече късно за мен ?&lt;/P&gt; <br/>&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;