Ранг 2
FREE

Любомира Попова

Присъединил се: юни 2014
					
уеб дизайнер
Аз съм художник - живописец и сюрреалист. Работя като графичен и уеб дизайнер. Занимавам се предимно с изработка на сайтове с HTML, CSS и WordPress.
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

710

 
Постижения

10

за седмица 0
Изгледани уроци

6

за седмица 0
Харесани отговора

2

за седмица 0
Общо отговора

2

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Фотошоп Fastweb Photoshop Фотография Уеб дизайн Wordpress HTML CSS Графика CorelDraw Adobe Illustrator Premiere Pro Анимация Графичен дизайн Ретуш Adobe After Effects Тайните на After Effects Векторна графика Тайните на Illustrator Тайните на Photoshop Adobe Photoshop Видео монтаж Adobe Audition Уеб сайтове с Wordpress Notepad++ Microsoft Windows OS

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Участие в Аула конкурс
Добра екипна работа
Профил
Пет влизания за една седмица!
Благодарност
Най-интересното знание
Профил със снимка
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Отговорът на Йоана Христова е изключително точен и изчерпателен. Относно това кои са графичните програми, които дизайнерите използват, минимумът е една растерна и една векторна програма, но отговорът зависи единствено от целите и интересите на конкретния дизайнер. Във въпроса се пита за уеб дизайнер - вместо изучаването на втора векторна програма, може да се наблегне на изучаването на нещо свързано с изграждането на сайтове, като софтуер от типа на Fireworks, HTML/ CSS или някоя CMS с отворен код.
<div>Абсолютно съм съгласна с Иван Гемеджиев. Уеб дизайнът изисква определен тип мислене и колкото по-добре дизайнерът познава цялостния процес по създаването на сайта, толкова по-лесно и пълноценно ще работи, като се започне от идеята и се стигне до изпипването на детайлите. (Аналогично е и при графичния дизайн, където дизайнерът трябва да познава принципите на предпечата и видовете печат.)</div><div>Освен това, владеенето на HTML и CSS позволява на дизайнера да е и разработчик едновременно и да извежда проектите си до край или пък да ги създава директно чрез код, пропускайки рисуването във Фотошоп (или друга програма).</div>