Ранг 2
FREE

Tania Bateva

Присъединил се: ноември 2017
					
Индустриален менижджмънт
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

2365

 
Постижения

20

за седмица 0
Изгледани уроци

103

за седмица 0
Харесани отговора

0

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

AutoCAD 3ds Max 3D Моделиране 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Рендериране

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Продължаваме напред
Най-мощното оръжие
Профил със снимка
Здрав напредък
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Стабилен напредък
Доказани знания
Добра екипна работа
Благодарност
Три влизания за една седмица
Който се учи, той ще сполучи
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 2
Имейл новини. Ниво 1
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте и добре дошли в новото предизвикателство, което организираме в Аула. Това е 21-дневното предизвикателство за създаване на нови навици. Ще използваме възможността, за да започнем годината с летящ старт и да си създадем навика да учим и да се развиваме с нещо ново всеки ден. Да изграждаме навици е едно от най-ценните умения, които може да придобием. В това предизвикателство ще споделим нашите изследвания и опит над 15 години по темата навици. В допълнение, една от целите, които всички хора под една или друга форма имат е цел &quot;за растеж&quot;. За това в продължение на 21 дена ще се учим как да създаваме нови навици и започваме с навика &quot;да учим по 1 урок всеки ден&quot;. В нашият случай това е около 5мин - време, което вярвам всеки има, стига да поиска да го има. ![](http://upload.aula.bg/screenshot3234faf-960f6f71.jpg) Независимо дали имате безплатна проба или абонамент с пълен достъп, може да се включите и да учите по 1 урок всеки ден. ### Какво представлява предизвикателството: 1. Започваме 17 януари (понеделник); 2. Всеки ден ще получавате по един кратък, но много ценен съвет или стратегия как се изгражда навик; 3. Изпращаме тези уроци по имейл, който служи за мотивация и напомняне; 4. Ще изпращаме уроците 21 дена - всеки ден по един кратък имейл, след което ще спрем тези имейли; 5. Важно! В тези имейли няма промоции, спам или каквито и да е било оферти. Ще изпращаме само чиста стойност; 6. Може да си запазите имейлите и след това да ги ползвате за създаването на друг навик. Ако виждате това във форума и не сте се записали изрично, все още не участвате. В предизвикателството участват само тези, които изрично са се записали на тази страница: [21-дневни предизвикателство &quot;Успех по навик&quot;](https://aula.bg/p/navik/) ### Видео представяне на предизвикателството <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BcNPd7e69G0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Споделете под тази тема дали идеята ви харесва, защо участвате или какво е вашето намерение за предизвикателството? Може да задавате и въпроси, ако имате такива за предизвикателството
Включвам се с удоволствие и Благодаря за тази възможност!
Здравейте, направих по описания от Вас начин след кавичките поставям интервал и пиша -df: и давам ОК. След което при следващото отваряне на програмата ме пита да избера Classic или Design, избирам Design, но пак си е класик версията. Опитах и с преинстал и то няколко пъти, но без резултат. Ще Ви бъда благодарна, ако ми помогнете.
Здравейте, аз при инсталиране избрах classic, искам да премина към Design, но по начина който сте описали не ми се получава. Друг вариант има ли за да го променя, защото искам да запиша курса, а в него се работи на Design? Благодаря предварително.