Ранг 4
FREE

Darina Boshnakova

Присъединил се: септември 2017
					
Painter / Digital Art / VFX
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

10565

 
Постижения

41

за седмица 0
Изгледани уроци

350

за седмица 0
Харесани отговора

20

за седмица 0
Общо отговора

18

за седмица 0
Въпроса

6

за седмица 0
Последвани

5

 

Интереси

3D Моделиране Maya Ретуш 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX V-Ray Рендери за 3ds Max Тайните на Photoshop Adobe Photoshop Страхотни снимки с Photoshop Photoshop Pro 3DS MAX 2018 Анимация с Maya 3D Autodesk Maya 3D Анимация и моделиране с Maya 3D 3D Studio Max 2018

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
6
Wordpress
3
Photoshop
2
3DS MAX 2018
2
Adobe Photoshop

Записани курсове

" Тайната не е това, което не се казва на никого. Тайната е онова, за което се говори насаме и полугласно." Благодаря за курса на Аула и на Ивайло Искренов.
Радвам се и съм щастлива че ви има.
Страхотен курс!

Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Експерт!
Професионалист!
Дай, за да получиш
Споделящ знанията си
Потенциал!
Добро утро!
Богатството на образованието
Който помага на другите, помага на себе си
Страхотна екипна работа
Записани четири курса!
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Инвестиция в знания
Обучение под пара :)
Нощна птица!
Записани три курса!
Най-интересното знание
Продължаваме напред
Добра екипна работа
Попълнено мнение за два курса
Най-мощното оръжие
Благодарност
Записан втори курс!
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Здрав напредък
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Пет влизания за една седмица!
Добро начало
Стабилен напредък
Доказани знания
Имейл новини. Ниво 3
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Имейл новини. Ниво 2
Три влизания за една седмица
Имейл новини. Ниво 1
Попълнено мнение за един курс

Последни форум дискусии

ЦЪКНИ,с левия бутон на мишката в празното поле на вюпорта!
Целта ни в Аула е да има качествено обучение за всеки един професионален софтуер. Използвайте тази тема, за да споделите какви обучения бихте искали да видите. Гласувайте за изброените обучения и ще организираме курс за най-популярните. ![](https://upload.aula.bg/screenshot1a3d30-aa25006b.jpg) Отговорете на темата, като започвате с тези три символа преди името на софтуера, за да се удебели: ``` ### Име софтуер <-- само един софтуер ``` Ето само малка част от софтуерите, за които сте ни питали по имейл: File Maker Pro, Edius Pro, MS Visio, ArtCAM, Davinci, Nuke, Houdini, Animate CC, MarvelousDesigner, Dreamweaver, Sonar, Blender, AutoLISP, Eagle Professional, Melodyne Studio, ARIS Express, Rhinoceros, Anima 2D, Lightroom, gemCAD, ZBrush, Tower, CATIA V5... Предполагам разбирате сега, защо предприемаме гласуване :) ***Важно!*** Гласувайте за софтуер, не дублирайте темите. За да пазим темата подредена, молбата ми е да има само едно предложение за софтуер. Ако искате да добавите софтуер, но друг вече го е предложил, просто гласувайте на неговата/нейната тема. Администратор ще скрива дублираните предложения, за да пазим темата по-чиста. Всеки нов софтуер е отделен отговор, който може да предложите, за да се гласува за софтуерите по отделно.
### Marvelous Designer
...Защото селекцията ви е на неправилния леър,според мен!.След направата на селекцията,на леъра с момичето и дрехата , кликваме върху татуировката и маската към татуировката.Ако е черна, правим инвърс със, ctrl+I ,след което ,избираме Fill-Use-Biack(кликвайки с десния ,върху селекцията)и чак тогава ...,тя тогава изтрива от цветето селектираната част ,и се вижда долния слой на който са презрамките ,както са си .
![](https://upload.aula.bg/screenshot50ccd8-1bbafc4d1.jpg)
..Трябва да добавите към компютъра още RAM-Оперативна Памет-това е ,динамична памет, с (непосредствен произволен достъп .... Или, С други думи ,намерете специалист по компютърни системи ,който ще може да ви добави такава.
Здравей, напейнтването е рисуването ., А бързото рисуване с бързото избиране на желания, близък до желания цвят, става с клавиша (I). =>(B),за четка,а с бутона(I) и с натискане на клавиша в процеса на рисуване, сe превръща в пипетка за избор на цвят, избираш и пускаш (I) ,пускаш и продължаваш да рисуваш .(B)<=>(I) .