Ранг 1
FREE

Petko

Присъединил се: януари 2017
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

340

 
Постижения

8

за седмица 0
Изгледани уроци

7

за седмица 0
Харесани отговора

9

за седмица 0
Общо отговора

8

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

1

 

Интереси

Premiere Pro Видео монтаж и ефекти Видео ефекти Тайните на Premiere Pro Видео монтаж

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
5
Premiere Pro

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Страхотна екипна работа
Добра екипна работа
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Благодарност
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

https://www.vbox7.com/play:e5c42af8b0 гледай внимателно този видеоматериал файлът съдържа технологичен процес в който добре се вижда какво точно се случва в този въпрос и как се корегира размерът на кадъра в реално и в последтсвие запис на желаната резолюция !
когато си поставил вече видеоматериалът в пистата за обработка на материала и кърсурът на ...стрелката стигне до него на десният екран виждаш желаното за теб видео ! тогава с мишлето директно насочи стрелката в самият монитор и цъкни един два пъти ще ти се появи син маркер на екрана по периферията на мониторът ! тогава с мишлето корегирай своето видео докато стигнеш твощт избор за визия на това което искаш да бъде вярна е и теорията за десният бутон върху маркираният материал в пистата за корекция ноо разбирам че твоят проблем е в това ,което обясних преди малко ! в десният екран когато синята стрелка на курсора достигне кадъра от видеоматериала ще кача файл с монтаж в сайт нагледно за диретена корекция по време на монтажа !
с радост ще посетя експерта по работата на този софтуер https://www.vbox7.com/play:dd5fc41b3d аз работя с него от години нанасям корекции директно в структората на произволно избран видеоматериал от мрежата проблемът на зададенит въпрос е тракерът на движението нооо за да се получи това иска доста труд и придобити знания !
в този файл пък ,освен че е редактиран на премиер има нещо не обичайно за сайта в който е публикуван качеството е нормално на производителността 1080р ноо https://vimeo.com/185131679 текст на два езика без да е дънгосан видеоматериала е нещо необичайно за Български потребители !обичайно те монтират текста в софтуерната видеообработка но тук не е така ня зимам про версия в него сайт качвам по нещо странно за български потребители там веднъж на няколко мецеца !
на края слисани решиха че си имат работа не с човек а снякаква машина или зловреден софтуер решиха да ми дадът домашно така за да са сигурни https://youtu.be/Tgk_63b-Mrw Автори на надписи (Български) petko petkov emiliya dimitrova че добре симилирам и възприемам звукът с образа и аудиото на този и още файлове на езикът който съм припознал като свой на регистрацията си там е добре казах да това е текста въпреки че има грешки в словореда аз пиша с много гершки в правописа първите седем филмът не е пуснат офицялно ще го публикуват само за кината в определени .......но имат вече субтитли на нашият език !
на края се случи това https://www.youtube.com/watch?v=tnqcFC2qYhk да те решиха да ме допуснат до тяхният видеоредактор за да разберът какво всъщтност се случва ,как е възможно ? американски спортен фото модел да визира аудио на мелодия като тази сръбската та това не е нито изпълнителя нито пък подобно нещо е и как ! и пак не разбраха качих файловете от различните софтуери и сглобих един в реално тяхно време е да признавам трябва доста умения и труд за да редактираш подобна информация предложиха ,но не приех да ми се заплаща на посещение на файловете в сайтът им пъртниръм им !