Ранг 2
FREE

Лалка Грънчарова

Присъединил се: май 2016
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

1605

 
Постижения

20

за седмица 0
Изгледани уроци

80

за седмица 0
Харесани отговора

13

за седмица 0
Общо отговора

5

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

1

 

Интереси

Графика 3D Моделиране CAD/BIM Проектиране SolidWorks SolidWorks

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Имейл новини. Ниво 3
Най-мощното оръжие
Научихте пет урока!
Добър приятел
Здрав напредък
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Добро начало
Страхотна екипна работа
Стабилен напредък
Имейл новини. Ниво 1
Имейл новини. Ниво 2
Три влизания за една седмица
Добра екипна работа
Благодарност
Доказани знания
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте, аз съм потребител на програмни продукти. При мен програмите AutoCad 2013, CorelDRAW x6, SoldWorks2012, Excel2003. като отворя по няколко файла в лентата на задачките имам по една отворена програма. Компютърната ми система е Windows XP. Затова мисля че проблема на г-жа Ангелова е в системните настройки или при инсталиране на програмите. Това сигурно може да се оправи, но не с някаква команда, а с генерални промени в системните настройки на програмата. Не ми се вярва да е грешка в по високата версия на компютърната система или програмата. Г-н Георгиев, УЧИТЕЛЮ, от Вас очакваме да ни научите как да използваме инструментите на SoldWorks, как да бъдем по- ефективни в работата си и това да ни носи удовлетворение. Не сте длъжен да разбирате такива не спечифични въпроси, това е работа за систем- програмистите. Г-жо инж. Vicka Dimov, Програмата SoldWorks е за ПРОЕКТАНТИ, за създатели на нови продукти, няма нищо общо с програмите за реклами и офис секретарки ( не отричам че и там не се твори, не искам да обидя някой), но това че няма команди "копирай" и "постави" не значи че не можеш да иозползваш нещо създадено преди и то на точното място. И това изобщо няма нищо общо с поставения въпрос.
В AutoCAD има опция "с" с която селекционираш обекти през които само минаваш със "зоната", а в солидата няма
Здравейте, работещ пенсионер съм. От 30 години работя на AutoCAD. Всяка команда най - бързо се прекъсва с "Esc"".Ako e много голяма вредата от изпълнена команда използвам "Undo (U)". A за някаква си мижава линия, изтрийте я. Най важното е да знаете какво точно искате да направите.. AutoCAD позволява да го направите по няколко начина.
Всички a, b, c и d - са погледи отгоре на различни пирамиди. На показаната в аксономертия пирамида погледа отгоре е "с", защото ако беше отдолу, прътите на основата щеше да покрива долните част на страничните пръти.
При затворен контур на скицата и оразмеряване, мисля че всичко си отива на мястото и няма нужда от удължаване на дадена линия или допълване с друга.