Ранг 3
FREE

Neli Kostova

Присъединил се: май 2016
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

4505

 
Постижения

32

за седмица 0
Изгледани уроци

226

за седмица 0
Харесани отговора

6

за седмица 0
Общо отговора

6

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Project Estimator

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Експерт!
Богатството на образованието
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Страхотна екипна работа
Инвестиция в знания
Записани три курса!
Професионалист!
Обучение под пара :)
Потенциал!
Научихте десет урока!
Продължаваме напред
Научихте пет урока!
Най-мощното оръжие
Три влизания за една седмица
Имейл новини. Ниво 1
Добра екипна работа
Здрав напредък
Благодарност
Добро утро!
Добро начало
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Пет влизания за една седмица!
Стабилен напредък
Записан втори курс!
Доказани знания
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Създадох примерна сметка със седем нива. Командата Изглед/Ниво работеше правилно за ниво 1, ниво 3, ниво 4, ниво 5, ниво 6, ниво 7. Само за ниво 2 показва резултат като при ниво 3.
Знае ли някой при работа с MS Project Standard какво може да се направи в тази ситуация за да не се показва задачата с плътен правоъгълник във вариант 1?
Според мен Ивайло Иванов не е разбрал правилно критичния път. Критичният път е: задача на критичния път (правоъгълник в червено), стрелка от тази задача до следващата задача на критичния път (в червено, защото излиза от червен правоъгълник) ,следваща задача на критичния път, стрелка до друга задача на критичния път и т.н. Стрелката, която излиза от задача на критичния път и води до задача, която не лежи на критичния път, не е част от критичния път, дори и да е оцветена в червен цвят. Вероятно в MS Project е зададено да се оцветят в червено всички стрелки, които излизат от задачи, лежащи на критичния път, независимо дали отиват към задачи, лежащи или нележащи на критичния път.
В настройките на шаблоните има възможност да се зададат повече от един ред, на който да се показва текстът в съответната клетка. Пътят до тази възможност е: More templates/Избор на шаблон/Edit/Choose Sell(s)/Избираме Name/Limit cell text to/ избираме колкото брой линии ни трябват за да се събере целият текст. Може да се промени броят на редовете не само за името на задачата, но и за всяко друго поле, ако ни е необходимо. Тъй като се променя шаблон, ако искаме промяната да важи само за определени кутии на задачи, то трябва да създадем променен шаблон с повече редове и да го присвоим на съответните кутии.