Ранг 2
FREE

Арт

Присъединил се: декември 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

810

 
Постижения

13

за седмица 0
Изгледани уроци

22

за седмица 0
Харесани отговора

5

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Photoshop Adobe Illustrator InDesign

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Профил със снимка
Добра екипна работа
Имейл новини. Ниво 3
Стабилен напредък
Благодарност
Имейл новини. Ниво 2
Доказани знания
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Имейл новини. Ниво 1
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Не знам дали това е най-добрия избор, но аз имам портфолио в ПДФ вариант. Малко е като размер, а и всеки може да го отвори. Не знам дали има начин да се свалят неща от пдф формата, но лично аз не съм открила такива. Важното е да нагласиш всичко, така че да изглежда добре. Няма определен размер. Ако клиента не може да види работата ти го губиш! Друг е въпроса, ако продаваш своите творения като дигитални продукти. Там винаги има риск да ти откраднат творбата, но какво пък. Ако правиш по 500 продажби на месец, едва ли ще бъде проблем 1 откраднат продукт. Ако вече използват работата ти за да я препродават.. тогава става проблем, но почти винаги като им пишеш, че ти си автора на това, те го свалят от сайта си.
Здравей, Мариела! Аз използвам продуктите на Adobe от "ChingLiu". В тях няма портейбъл версия, но той много добре е обяснил как да се инсталират правилно програмите, чрез картинки. Много е лесно и е показано всичко стъпка, по стъпка. Аз съм доволна от тях, тъй като не крашват, както повечето качени в замунда. Изключително неприятно е да правиш нещо 2 часа и програмата да се затвори без да си запаметил работата си. Другото е, че няма нужда да се притесняваш от вируси. Аз използвам програмите му от 2-3 години вече и не съм имала проблеми. Надявам се да съм ти била от полза.<br>