Ранг 1
FREE

Savina

Присъединил се: юли 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

435

 
Постижения

13

за седмица 0
Изгледани уроци

19

за седмица 0
Харесани отговора

5

за седмица 0
Общо отговора

1

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

18

 

Интереси

Photoshop Фотография Microsoft Excel MS Word MS PowerPoint Dreamweaver InDesign Lightroom Maya Графичен дизайн Ретуш Microsoft 365 Тайните на Word Project Estimator Тайните на Photoshop Adobe Photoshop Растерна графика

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Благодарност
Доказани знания
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Имейл новини. Ниво 1
Напредък
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Добро начало

Последни форум дискусии

Мисля, че е добре да уточните, че релативни линкове могат да се използват само когато сте указали на редактора къде точно в компютъра ви се намира т.нар. root folder - това е папката, в която се складират всички файлове на сайта - index.html, папка theimages и тн. В root folder-a редакторът, а после и браузърът ще търсят цялата необходима информация, за да покажат правилно страницата. Работя с различен редактор от АТОМ и не съм запозната с начина му на действие, но подозирам, че проблемът на Злат може да има отношение към това, че АТОМ не знае кой е root folder-a на сайта. А без това указание колкото и да мъчите HTML или CSS кода, релативният линк няма да се покаже правилно в браузъра.