Каква е командата, чертежите да се отварят в една програма?

3D Моделиране
CAD чертане
SolidWorks
SolidWorks

При AutoCAD има команда която прави това. Има ли я и тук?

Не ви разбирам добре въпроса. Може ли да уточните или да качите снимка.

 Здравейте, аз съм потребител на програмни продукти. При мен програмите AutoCad 2013, CorelDRAW x6, SoldWorks2012, Excel2003. като отворя по няколко файла в лентата на задачките имам по една отворена програма. Компютърната ми система е Windows XP. Затова мисля че проблема на г-жа Ангелова е в системните настройки или при инсталиране на програмите. Това сигурно може да се оправи, но не с някаква команда, а с генерални промени в системните настройки на програмата. Не ми се вярва да е грешка в по високата версия на компютърната система или програмата.
Г-н Георгиев, УЧИТЕЛЮ, от Вас очакваме да ни научите как да използваме инструментите на SoldWorks, как да бъдем по- ефективни в работата си и това да ни носи удовлетворение. Не сте длъжен да разбирате такива не спечифични въпроси, това е работа за систем- програмистите. 
 Г-жо инж. Vicka Dimov, Програмата SoldWorks е за ПРОЕКТАНТИ, за създатели на нови продукти, няма нищо общо с програмите за реклами и офис секретарки ( не отричам че и там не се твори, не искам да обидя някой), но това че няма команди "копирай" и "постави" не значи че не можеш да иозползваш нещо създадено преди и то на точното място. И това изобщо няма нищо общо с поставения въпрос.

След подробния анализ на Краси искам само да ви обърна внимание на заетата памет в двата варианта. Независимо дали документите се отварят в отделни прозорци на SolidWorks или в един и същ, заетата памет е горе-долу еднаква. Това ме навява на мисълта, че вероятно системата има малко памет или някакъв друг проблем.

И, не няма такава команда!

Благодаря на инж. Кръстев. Реших си проблема.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.