Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

209234
+764 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2017-04-26
Много разбираемо направн курс, приятно съм изненадана.
2017-04-25
Здравейте, Бих искала да Ви благодаря за отделеното време и внимание и да се извиня за липсата на отговор от моя страна до този момент. Поради неотложни ангажименти, който изискват време и внимание, не успявам да посещавам редовно сайта Ви. Но от малкото, което съм успяла да разгледам, оставам с много добри впечатления. Сайта е добре структуриран, достъпен и лесен за употреба. Уроците който разгледах са много полезни, а нагледността им ги прави безценни. Скоро ще имам възможност за задълбочен преглед на уроците и отново ще пиша, за да споделя конкретните си впечатления. Поздрави, Катерина Димитрова
2017-04-25
Здравейте! Нямам проблеми с видеата, уроците по Фотошоп са чудесни, лекторът е много приятен, подробен и прецизен. Благодаря ви!
2017-04-25
Здравей Мария-Изкам да изкажа безкрайна благодарност за всичко в този курс радвам се че ви има-пожелавам още много успехи на всички вас. С най добри пожелания-Тереза!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да пренаредя отделните категории в диаграмата?

Последна група за курса по Еврокод с PSCAD и Design Expert (до 14.04)

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Основи на програмирането с JavaScript
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове