Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

250542
+595 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на After Effects
2018-06-20
Лекторът е много добър и свежда материята на изключително разбираем език.
Тайните на Illustrator
2018-06-20
Интересни похвати, особено със скрити опции, за които не съм и предполагал. Определено си заслужава да се знаят за по-бърза и уверена работа със софтуера.
2018-06-15
Това, че обучението е дистанционно е полезно за хора от цялата страна, не се губи време за път. Уроците са на достъпен и разбираем език.
Уеб сайтове с Wordpress
2018-06-14
Курсът е страхотен, разбираем и зарибяващ :) С изключителен интерес гледам всяко ново видео.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Резултати от томболата в Аула – Седмица 9

Топ 4 подбрани теми от форума на Аула

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Дигитално рисуване с Photoshop Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Проектиране с ArchiCAD Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове