Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

259615
+576 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2018-10-16
Много интересен и полезен курс на достъпен и разбираем език - за начинаещи и напреднали.
VBA за Excel
2018-10-13
Курсът е страхотен и разбираем. Поздравление за изключителната работа!
Тайните на Excel
2018-10-08
Добре структурирани информация и уроци. Благодаря за полезния курс!
Тайните на Photoshop
2018-10-02
Изключително полезен. Всичко е обяснено максимално лесно и достъпно дори за "прохождащите" в програмата. Благодаря за труда и желанието на екипа на Аула, да споделят знанията и уменията си с нас!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Нов курс: Бизнес Анализи с Power BI

Карта на курсовете в Аула-Офис Софтуер

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Проектиране с ArchiCAD Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Дигитално рисуване с Photoshop Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Музикална продукция с FL Studio Основи на програмирането с JavaScript
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове