Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

221647
+733 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-10-16
Благодаря много за удостоверенията! Практикувам с пълна сила наученото и съм много доволна от курса! Поздрави, Невена
Уеб сайтове с Wordpress
2017-10-15
Засега е чудесен и интересен, достатъчно подробен!
Тайните на Excel
2017-10-09
Курсът е много приятен, подробен, но най-важното, според мен, е че е предаден на абсолютно достъпен език.
Тайните на Word
2017-10-04
Изключително полезен курс, дори за хора, които смятат, че са на ТИ с Word. Обяснено е подробно и разбираемо, принципа, по който е организиран самия Word и как можем да си улесним работата с него в пъти.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Нов курс в „Аула“: Моделиране с 3ds Max 2018 и рендериране с Arnold

Как да направя .jpg изображение от диаграма в Excel?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Mental Ray Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове