Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

227390
+507 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-12-05
Много добро и подробно обяснение за функциите на различните софтуери. От голяма помощ е за начинаещи като мен. Благодаря Ви за помощта ! :)
2017-12-04
Отлично работите и сте ни много полезни. Благодарим!
2017-11-27
...за мен като начинаещ в дебрите на ексела мисля, че лекциите са поднесени много разбираемо и последователно. Благодаря Ви за така добре разработения и поднесен продукт.
Тайните на Word
2017-11-25
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!СТРАХОТНИ  СТЕ......
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да „клонираме“ човек във Photoshop

Как мога да сумирам часове в Excel?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Mental Ray Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове