Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

225721
+865 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-11-22
Уроците са много полезни и достъпно обяснени. :)
2017-11-21
Седнах пред компютъра малко скептично, но с желание да си припомня работата с Excel. Искам да Ви изкажа благодарността си към целия екип. Седнах с намерение да изгледам само един урок от интерес и защото съм заета в момента. Изгледах първите три видеа и дори спирах урока, за да повтарям всичко. Уроците са много увлекателно поднесени.
2017-11-20
Като идея ми харесва онлайн обучението заради неговата гъвкавост. Като начална информация е добре. Харесва ми, че мога да гледам подобни уроци на български, а не на английски.
2017-11-14
Да, получих ги! Вие сте чудесни, препоръчала съм Ви на всичките си приятели! Дори се чудя дали мога някъде да дам рейтинг на услугата/фирмата. Благодаря и успешен ден!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

7 любопитни неща с „Maya“

Как да направя срокове в работни дни в Excel?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Mental Ray Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове