Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

252371
+555 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2018-07-18
Този курс действително разкрива тънкостите за работа с Excel. Препоръчала съм го на всичките си колеги, защото винаги има какво ново да се научиш дори и да си работил със софтуера.
Навици за професионален успех
2018-07-18
За мен това е един мотивиращ курс, който те кара да се замислиш и още от днес да започнеш, стъпка по стъпка да променяш живота си.
Тайните на Excel
2018-07-14
Изключително съм доволна от курса!
2018-07-09
Курсът "Тайните на Excel" ми бе изключително полезен. Уроците са поднесени много добре, кратко и ясно без излишни отклонения.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Финално теглене на голямата награда

Нов курс в Аула по „Въведение в музикалната продукция с FL Studio“

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Проектиране с ArchiCAD Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Дигитално рисуване с Photoshop Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Музикална продукция с FL Studio Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове