Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
272047
+727 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2019-02-11
Страхотни сте! Курсът, който следя за боравене с Excel е подробно и коректно обяснен! Приложима е информацията от курса. Благодаря ви! Настина бих записал в бъдеще други ваши курсове.
AutoCAD Формула
2019-02-10
Курсът е изключително добре систематизиран и представен. Нямам никакъв опит с програмата и разбирам всичко до тук. Познанията на лекторите както и начина им на преподаване са перфектни.
2019-02-08
Искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип и за този чудесен курс, чрез който си направих бизнес сайта абсолютно сам и си го развивам, без да е нужно да плащам на експерти в този сектор. С курса на Word Press и малко ровичкане в мрежата човек наистина може да направи страхотни неща! А вие успявате да синтезирате успешно огромните програми и системи в ясно смилаема информация, дори за лаици като мен. Пожелавам Ви успехи през годината, мнооого сте големи : ) !
2019-02-07
Аула е изключително полезна за мен онлайн платформа! Припомням много неща, но и научавам все нови и нови. Уроците са обяснени много добре и на достъпен за мен език. Полезен начин за допълнителна квалификация на заетите хора. Постоянно давате възможност за привилегии при натрупани постижения. Благодаря Ви за всичко! Радвам се, че Ви има!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове