Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
224958
+735 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-11-14
Да, получих ги! Вие сте чудесни, препоръчала съм Ви на всичките си приятели! Дори се чудя дали мога някъде да дам рейтинг на услугата/фирмата. Благодаря и успешен ден!
AutoCAD Формула
2017-11-12
Много съм доволна от курса. Беше много полезен за мен. Научих доста нови неща.
2017-11-08
Много хубав сайт! Супер полезен!
Тайните на Excel
2017-11-07
Много съм доволна! :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

7 любопитни неща с „Maya“

Как да направя срокове в работни дни в Excel?

Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Mental Ray Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове