Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
355136
+508 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2021-02-18
В "Аула" не само се стремите да давате най-доброто, Вие успявате да поднесете материала по разбираем и достъпен начин. От това, което видях до тук, съм изключително доволна. Съветите и уроците Ви бяха изключително полезни за мен. "Какво бихме могли да подобрим в "Аула"?" Не мога да дам конкретно предложение, защото съм доволна от видяното и наученото. Вие от "Аула" сте прекрасни!
2021-02-16
Аула е най-добрата българска образователна платформа! Всеки курс дава много стойност, а gamification-a допринася за мотивацията на ползващите я!
2021-02-16
Уроците са поднесени изключително разбираемо, на достъпен език и с необходимата доза обяснения. А след всеки урок има многобройни въпроси и отговори с полезна информация. Искам да ви благодаря и да ви пожелая да бъдете здрави и много успешни, да бъдете все така позитивни и пълни с енергия. Успех.
Тайните на Excel
2021-02-14
Страхотен курс! Благодаря на преподавателите. Курсът се преподава на достъпен език и уроците са много добре структурирани. Препоръчвам го.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Навиците на Стойне Василев [споделяне]

Навиците на Василена Вълчанова [споделяне]

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI Solidworks за напреднали AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове