Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
205501
+814 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-03-23
За първи път участвам в онлайн курс и съм доволна. Много полезни уроци, представени по интересен и забавен начин. Хубавото е, че може да се връщаш на всеки урок отново и отново, докато го затвърдиш. Продължавайте все така!
2017-03-23
Благодаря за обратната връзка, нямам проблем със сайта, даже съм приятно изненадана от начина ви на преподаване, много точно, подробно и разбираемо, най-вече сте направили видеата.
2017-03-21
С удоволствие ще се възползвам от помощта на "Аула" и всички възможности, които предлага. Вече съм го казвала, но не мога да не повторя и потретя, че вашият екип предлага най-доброто обучение по най-добре организирания начин и има най-доброто отношение към всички!
2017-03-20
Здравейте, сайтът е прекрасен, уроците са направени много достъпно. Файловете с упражненията са голямо предимство. Харесва ми и това, че мога да влизам когато си поискам в зависимост от свободното време. Йоана
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как се разделя съдържанието на една колона в няколко нови?

Как да изпратя презентацията ми до трето лице?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове