Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
340194
+1,096 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2020-06-13
С огромно удоволствие навлизам в курса. Ясни обяснения, забавни задачи, лесно запомнящи се порции и нова информация. Отдавна търсех нещо подобно и съм щастлива, че го намирам в Аула.
Тайните на Excel
2020-04-19
Много добре систематизирани уроци. Материалът е представен последователно и на достъпен език. Въпреки че ползвам Excel, научих много нови неща, които ще приложа в работата си. Благодаря Ви!
2020-04-10
Изключително съм доволна от услугите ви. Курсът беше много полезен за мен - много ясно и разбираемо се обяснява. Вече споделих както мнение, така и личния ми код за покана с мои близки и приятели. Надявам се да се възползват, защото си заслужава. Благодаря ви много!
AutoCAD Формула
2020-04-09
Материята се поднася на много достъпен език, който е лесен за осмисляне. Възможността, уроците да се гледат многократно и по всяко време, прави курса уникална. Хиляди благодарности за екипа на АУЛА!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове