Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
194071
+1,178 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-01-17
Изключително доволна съм от обучението. Допадна ми и като начин на предлагане, и като тематика. Забавлявах се и научих много. Продължавайте все така! Вие сте едни страхотни млади хора, с прекрасни идеи и качества!
AutoCAD Формула
2017-01-16
Най-ценното в тези курсове е, че са свързани с много практически упражнения и най-вече - те са на ниво за начинаещи в програмата и не се изискват и минимум познания, за да навлезете в същността на курса.
AutoCAD Формула
2017-01-15
Много полезен курс. Научават се много хитрини!
AutoCAD Формула II
2017-01-15
Прекрасен курс за усъвършенстване на Аутокад уменията!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да копираме таблица в Excel без да я развалим?

Как да имаме бележки в Powerpoint, които да са скрити от аудиторията?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D MS Project Формули Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове