Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
252371
+555 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2018-07-18
Този курс действително разкрива тънкостите за работа с Excel. Препоръчала съм го на всичките си колеги, защото винаги има какво ново да се научиш дори и да си работил със софтуера.
Навици за професионален успех
2018-07-18
За мен това е един мотивиращ курс, който те кара да се замислиш и още от днес да започнеш, стъпка по стъпка да променяш живота си.
Тайните на Excel
2018-07-14
Изключително съм доволна от курса!
2018-07-09
Курсът "Тайните на Excel" ми бе изключително полезен. Уроците са поднесени много добре, кратко и ясно без излишни отклонения.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Финално теглене на голямата награда

Нов курс в Аула по „Въведение в музикалната продукция с FL Studio“

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Проектиране с ArchiCAD Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Дигитално рисуване с Photoshop Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Музикална продукция с FL Studio Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове