Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
211013
+422 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2017-05-22
Курсът е много добър.Преподавателят много детайлно представя урока.Харесва ми ,че има тест и това,че винаги можеш да се върнеш назад ,ако нещо си забравил.Благодаря Ви!
2017-05-19
Благодаря много за вниманието, както и за добре структурираната и организирана информация. Курсът, който си закупих е много полезен за мен. Успях да си припомня позабравени неща и да науча много нови.
2017-05-18
Искам да ви благодаря за страхотния курс! Чрез него преоткрих както работата си, така и жаждата си за знания ;)
2017-05-16
Много съм благодарна за този вдъхновяващ курс! Благодарности на целия екип! Лекциите и особено споделеният личен опит на инж. Иван Цукев носят изключителен заряд и въздействат насърчаващо. Радвам се, че съм абонат на Aula.bg. За мен сте истинско съкровище!!! Желая на всички ви здраве и успехи!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да сменим езика от български на английски в Excel?

Как да премахнем форматиране на Excel таблица?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове