Ето Как Да Участвате Безплатно В
Курс по AutoCAD, Excel или Photoshop
Ако Имате Уведомление по
Програмата „Аз Мога Повече“

Какво е „Аз мога повече“

Програмата „Аз мога повече“ е продължение на програмата „Аз мога“ и е финансирана с европейски средства по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Право на обучение по програма "Аз мога повече" имат само работещи хора, при това работещи само в частния сектор. Нямат право на обучение хора от държавния или от общински бюджет, или от програми и проекти на Европейския съюз.

Кой може да кандидатства

Най-важното условие, за да се възползвате от обучение в „Аула“ е да се подали необходимите документи в срок/Срока за подаване на документи беше до 02.11.2012г./ Трябва да се посочили курс по ключова компетентност-дигитална компетентност. И към днешна дата да имате заверено уведомление от БТ.

Етапи на кандидатстване

Стъпка №1: Избор на курс

Ако сте изпълнили по-горните условия-да сте подали в срок документи за компютърно обучение и да имате заверено уведомление, може да пристъпите към избор на курс. Избирате някой от курсовете по дигитална компетентност, които се предлагат в учебен център „Аула“ – AutoCAD, Excel или курс по Photoshop.

Стъпка №2: Попълване на уведомлението

Вече след като сте сигурни, че имате заверено уведомление и сте избрали курс. Трябва да ни донесете завереното уведомление от БТ/може да ни го изпратите по куриер или да ни го донесете до офиса/ Ние попълваме отрязъка от уведомлението, намиращ се в долната част на документа. Задължително трябва да е упомената датата на започване на курса. Попълненото Уведомление носите в Бюрото по труда, а 7 дни преди началото на обучението от БТ ви дават Ваучера, който трябва да ни донесете отново.

Стъпка №3: Започване на курса

След като сме получили ваучера може да започнете обучението в „Аула“.

За повече информация или въпроси, моля свържете се с нас на телефон 02/987-81-76, емейл maria@aula.bg или skype: Aula.bg