Как се променя размерът?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

В моя Revit са инсталирани освен US Metric и US Imperial, още и библиотеки от един куп други държави. Но точно тази врата, която се използва в урока (със стъклото и размери 90/200) и която е взета от US Metric/Doors/Domestic, при мен я няма там. Намерих я в US Imperial/Doors/Domestic, но, естествено в инчове: 36" х 80". Направих нещо, к. знаех, че ще е безсмислено, но все пак реших да го направя, а именно копирах вратата от Imperial и я поставих в Metric. Естествено тя си се появи пак в инчове. Има ли, моля, някакъв начин и ако има - откъде - да се допълват вече инсталираните библиотеки (в случая да се допълни US Metric за да стане и той така пълен като US Imperial, примерно, к., впрочем, поне за вратите, се отнася и за библиотеките на другите държави, понеже и техните са много, много по бедни от тази за вратите на US Imperial)? Благодаря.

Единиците се контролират от Manage - Project Units. Ако врата в инчове бъде заредена в метричен проект, то при опит да промените параметрите на вратата през проекта в който е заредена, параметрите ще бъдат метрични. Ако искате генерално да промените единиците във фамилията, просто влзиате в режим на редакция на фамилията Edit Family и отново избирате Manage - Project Units и променяте единиците в самата фамилия. Имайте предвид, че самите типове вероятно са надписани в инчове и ще трябва да ги преименувате.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.