Защо в урок 3

CAD чертане
BIM
PSCAD
Design Expert
Проектиране
Строителни конструкции по Еврокод

 допълненията към урока не могат да се отварят

Трябва да имате инсталиран и активиран PSCAD. Файлът, който трябва да се отвори е с разширение psc. Двата файла трябва да са в една и съща папка.

Привет!
Изчезна приложението за инсталиране на PSCAD

PSCAD не успях да инсталирам

Здравейте! Моля давайте повече информация. Така едва ли някой ще може да Ви отговори. Откъде е изчезнало? Линка ли е изчезнал, свалили сте инсталационната програма, но не може да я намерите или сте инсталирали PSCAD, но не се появява и пр.

Вижте дали няма проблем с антивирусната. Пробвайте да я изключите временно и така да инсталирате. Ако проблемът се окаже, че е от това, трябва да я настроите след това и да не сканира файловете на програмата.

инж.Ганчовски не мога да активирам на личния си лаптоп прогмите desig expert i pscad.Моля да ми изпратите кодовете за активация.Благодаря ви предварително!

erci_m@abv.bg - емаил адреса ми -

Трябва да изпратите site и mid кодовете на support@proektsoft-bg.com съгласно инструкцията към първите уроци

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.